donderdag 10 oktober 2013

Lisa Mertens is Landelijke Uitblinker mbo 2013

Lisa Mertens (21 jaar) van de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch werker kinderopvang van Gilde Opleidingen heeft tijdens een spannende finale in het Nijkerkse Hart van Holland de titel Landelijke Uitblinker mbo 2013 gewonnen.

12 Uitblinkersgala

Tijdens het 12e Uitblinkersgala mbo werd Lisa onder toeziend oog van onder anderen zanger Charly Luske als beste ambassadeur gekozen. Lisa Mertens is één van de 46 Uitblinkers beroepsonderwijs, die eerder dit jaar door hun onderwijsinstellingen in het mbo zijn voorgedragen voor de landelijke verkiezing.
 
Juryrapport: groot hart
De jury roemde Lisa Mertens om het feit dat ze zich met hart en ziel stort op haar werk en om haar betrokkenheid bij gehandicapte kinderen. “Ook is de jury onder de indruk van Lisa’s ambitie om vmbo-jongeren te interesseren voor het mbo door goede voorlichting.” lichte juryvoorzitter Jan van Zijl, voorman MBO Raad, mede namens vakjuryleden Charly Luske en JOB-bestuurder Kim Bil. 

Meer weten over de kandidatuur van de Lisa? Kijk hier naar haar profiel.

Foto's

Foto's van het Uitblinkersgala zijn te zien in de fotogalerij. Wilt u in het bezit komen van beeldmateriaal op hoge resolutie, dan kunt u beelden opvragen via info@ditismbo.nl 


Lisa Mertens is Landelijke Uitblinker mbo 2013