Disclaimer

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
* de eigenaar: de eigenaar van de website;
* gebruik(en): alle denkbare handelingen;
* je: de gebruiker (bezoeker) van de website;
* de content: alle op de website aanwezige inhoud

2. Het onderstaande is van toepassing op alle pagina's binnen het domein www.ditismbo.nl. Door het domein te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

7. Er worden veel verschillende besturingsprogramma's, browsers en software in combinatie met verschillende settings gebruikt om deze website te bezoeken. Uiteraard probeert de eigenaar ervoor te zorgen dat de website optimaal functioneert, echter, hij kan dit niet garanderen voor iedere afzonderlijke gebruiker. De eigenaar biedt bij voorbaat zijn excuses aan voor het eventuele ongemak.