Copyright

Ditismbo biedt aan belangstellenden de informatie op de internetpagina's aan maar behoudt het copyright op deze pagina's en het copyright op alle tekst, afbeeldingen en andere onderdelen op en van deze pagina's.

Het is niet toegestaan om tekst, afbeeldingen of andere onderdelen op en van de internetpagina's van  Ditismbo, in originele of gewijzigde vorm, aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke toestemming van  Ditismbo.

Het is niet toegestaan om de internetpagina's van  Ditismbo, in originele of gewijzigde vorm, aan derden te distribueren en/of in originele of gewijzigde vorm te kopiëren naar een server zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Ditismbo.

Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, de internetpagina's van  Ditismbo, en/of onderdelen van deze pagina's, in originele vorm, te kopiëren naar de eigen computer.

Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, om de internetpagina's van Ditismbo te printen of om in eigen documenten verwijzingen naar deze pagina's op te nemen.