donderdag 11 oktober 2012

Dennis Bijleveld van Rijn IJssel is Uitblinker mbo 2012 (en Ali B. was erbij!)Dennis Bijleveld van de opleiding Fashion & Design Support van Rijn IJssel is tijdens een spannende finale in de Rotterdamse Doelen gekozen als Landelijk Uitblinker mbo 2012. Tijdens het 11e Uitblinkersgala mbo werd hij onder toeziend oog van Ali B. en demissionair minister Van Bijsterveldt als beste ambassadeur gekozen. Dennis Bijleveld is één van de 46 Uitblinkers beroepsonderwijs, die eerder dit jaar door hun onderwijsinstellingen in het mbo zijn voorgedragen voor de landelijke verkiezing.

Juryrapport: ware ambassadeur
De jury roemde Dennis Bijleveld, Fashion & Design Support (Rijn IJssel) om zijn passie. “Dennis is een echte innovator. Een gepassioneerde mbo’er met een warme persoonlijkheid. Hij is een ware ambassadeur voor het mbo,” lichtte juryvoorzitter Jan van Zijl, voorman MBO Raad, mede namens collega-juryleden Ali B. en Ineke Dezentjé Hamming, voorzitter/directeur FME-CWM, toe.

Meer weten over de kandidatuur van de winnaar? Kijk hier naar het profiel van Dennis Bijleveld.

Foto's
Foto's van het Uitblinkersgala zijn te zien in de fotogalerij. Wilt u in het bezit komen van beeldmateriaal op hoge resolutie, dan kunt u beelden opvragen via info@ditismbo.nl. Op de website van fotograaf Freddy Schinkel, vindt u alle foto's inclusief serienummer

Dennis Bijleveld van Rijn IJssel is Uitblinker mbo 2012  (en Ali B. was erbij!)