vrijdag 13 mei 2022

#Ambassadeursgala: Kijk de livestream

Op maandag 16 mei, om 18.30 uur vieren we het Mega Belangrijk Onderwijs met het Dit is mbo Ambassadeursgala. Kijk mee met de livestream en volg de uitreikingen van 5 prijzen door de minister van OCW Robbert Dijkgraaf. Zie hoe tof Jan Versteegh dit alles presenteert en geniet van de eerlijke smartlappen van Sophie Straat! 

Over de prijzen

Best of Excellence Award
Tijdens Skills The Finals gaan studenten de strijd met elkaar aan om het Nederlands kampioen in zijn/haar vakgebied. Dit jaar komt daar nog een uitdaging bij. De 10 studenten die tijdens de kampioenschappen de beste score behalen zijn ook in de race voor de Best of Excellence award van WorldSkills Netherlands. 

Onderwijsteam van het jaar
Waar zouden het mbo zijn zonder onze docenten en instructeurs die met elkaar in onderwijsteams elke dag zorgen voor goed onderwijs voor hun studenten? De AOb en de BVMBO schrijven daarom voor de derde keer de verkiezing Onderwijsteam van het jaar uit. Welk team mag dit jaar met trots de titel dragen? 

Beste leerbedrijf en beste praktijkopleider
Welk leerbedrijf heeft het leren op de werkvloer zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient? Voor welke praktijkopleider is werkelijk niets te gek als het om mbo-studenten gaat? SBB kreeg dit jaar 700 voordrachten. Maar er is slechts één winnaar Beste leerbedrijf en één winnaar Beste praktijkopleider…

Landelijk Ambassadeur mbo
39 mbo-ambassadeurs doen mee aan Mbo’ers Pakken Aan, hét YouTube-programma waarin mbo-studenten challenges aangaan om kans te maken op de titel Landelijk Ambassadeur mbo. In negen korte, spannende afleveringen kwalificeren de ambassadeurs zich voor de finale. Alle gedreven ambassadeurs en – natuurlijk ook de afleveringen van Mbo’ers Pakken Aan - zijn te zien op youtube.com/ditismbo.