donderdag 11 april 2019

Vlog 1 Desireeporter gaat quizzen met Willem Beverloo

Hij is er, de eerste vlog van onze Landelijke Ambassadeur mbo Desiree Hernandez staat online! Zij test de komende tijd op locatie de kennis over het mbo. Desiree begint met Willem Beverloo (Europees kampioen bouwtimmeren in 2010), die tijdens Skills The Finals jurylid was. Wat weet hij over de mbo-vakwedstrijden EuroSkills en WorldSkills?

Willem Beverloo

Tijdens zijn opleiding Bouwtimmeren won Willem Beverloo in 2009 de vierde plek op WorldSkills. Een jaar later wist hij zelfs goud te behalen op EuroSkills. Deze ervaring heeft hem geholpen toen hij in 2012 zijn eigen bouwbedrijf startte. Zijn focus ligt op kleinschalig tot middelgrote werken in nieuwbouw, renovatie/restauratie en verbouw/onderhoud.

Desireeporter

Desiree heeft één duidelijke boodschap: het mbo staat voor Mega Belangrijk Onderwijs! Het is dan ook haar doel om het mbo nóg beter op de kaart te zetten. In haar maandelijkse fotoblog en vlogs, neemt zij ons mee in haar belangrijkste werkzaamheden als Landelijke Ambassadeur mbo. Zo krijgen we een kijkje in wat zij doet en hoe ze dat doet.