donderdag 23 september 2021

Shoppen met Joyce

Joepie, we mogen weer (voorzichtig) shoppen. En dat is goed nieuws voor Joyce van den Berg die de opleiding verkoopspecialist volgt bij het Alfa-college. Kunnen we weer genieten van haar opgewekte verkooptalent.

Leestijd: 1 minuut

Het moet je natuurlijk wel een beetje in je bloed zitten, maar je leert tijdens de opleiding tot verkoopspecialist precies hoe je een artikel het best kunt verkopen. En dat is fijn, want we houden allemaal van lekker shoppen, maar soms hebben we een beetje hulp nodig met kiezen.

Verschillende richtingen
Waar Joyce precies terecht gaat komen weet ze nog niet, maar dat is eigenlijk een voordeel: “Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik straks veel verschillende richtingen op kan in de verkoop,” vertelt ze. Dus misschien wordt het een modewinkel of een drogisterij-parfumerie. Ook leuk: een tuincentrum of speelgoedzaak.

Voor nu is ze erg te spreken over de lessen op school. “Er is veel variatie en ik krijg veel verschillende vakken zoals taal en rekenen. En je mag zelf kiezen en zoeken naar waar je stage wil lopen.” Wij zeggen: tot straks achter de toonbank Joyce!

Ook opgewekt en klantgericht? Misschien is de opleiding verkoopspecialist ook wat voor jou. Check kiesmbo.nl.

Deze productie kwam tot stand met het Alfa-college.