donderdag 22 april 2021

Étiënne fixt jouw dag

Je douche geeft alleen koud water, de verwarming slaat niet aan en je eitje blijft rauw omdat het fornuis het niet doet. Dat is een slecht begin van de dag. Who you gonna call? Monteur Étiënne van den Bos!

Leestijd: 1 minuut.

Of je nu in een huis, flat of kantoorgebouw bent, het is fijn als alles om je heen het doen. Daarvoor zorgt Étiënne van den Bos. Hij komt overal over de vloer om zelfstandig installaties aan te leggen. Denk aan het aanleggen van gas, water, centrale verwarming of riolering. Daar knapt je dag van op. Étiënne doet namelijk de opleiding monteur werktuigkundige installaties bij ROC Tilburg. Een tweejarige bbl-opleiding waarna je terecht kunt bij een installatiebedrijf. 

“Ik ben in de installatietechniek gegaan om meer te leren over duurzame energie. Ik wil weten hoe ik kan bijdragen aan een betere toekomst. Het is allemaal best wel ingewikkeld, dat vind ik leuk. Ik hou er van om een beetje te puzzelen, te weten hoe alles in elkaar zit.”

Ben je, net als Étiënne, ook handig en hou je wel van puzzelen, kijk dan ook eens op de site kiesmbo.nl of de opleiding monteur werktuigkundige installaties wat voor jou is.


Deze productie kwam tot stand in samenwerking met ROC Tilburg.