woensdag 1 juni 2022

Bart Willems wint Best of Excellence Award 2022

Bart Willems won tijdens het Dit is mbo Amassadeursgala op 16 mei de Best of Excellence Award 2022. De student van ROC Nijmegen ontving de prijs voor zijn hoge score in de vakwedstrijd lasser tijdens Skills The Finals, de landelijke vakfinales voor het beroepsonderwijs.

De score van Bart Willems was de hoogste van ruim 400 mbo-finalisten in 52 beroepsrichtingen. De award werd maandagavond 16 mei uitgereikt tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2022. Hier werden ook prijzen uitgereikt aan het beste onderwijsteam van het jaar, het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de Landelijke Ambassadeur mbo.

Medal of Excellence
Studenten en studententeams met bijzonder hoge scores in hun wedstrijd tijdens Skills The Finals waren genomineerd voor de Best of Excellence Award. Alle 13 genomineerden ontvingen een Medal of Excellence voor hun bijzondere prestatie. Bart Willems scoorde uitzonderlijk hoog op het gebied van creativiteit, doorzettingsvermogen en excellente uitvoering en behaalde de hoogste score van alle finalisten. Hij ontving de prijs uit handen van Robbert Dijkgraaf, minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Willems reageerde bijzonder verrast: “Ik had het echt niet verwacht! Wat een verrassing. Ik ben vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen! Ik ben enorm trots op mijn prestatie.”

Lees hier het hele verhaal van WorldSkills Netherlands