Tiemen blinkt uit in ondernemerschap!

Tiemen werd in 2015 Rijn IJssel Uitblinker omdat hij volgens de jury uitblinkt in ondernemerschap! “Hij is een veelzijdige teamplayer met veel ambitie”, aldus Rijn IJssel. Hij doorloopt zijn opleiding snel en met goede cijfers en wil ik februari al afstuderen. Tiemen doet naast zijn studie veel extra’s; hij is actief sporter, geeft zelf gymlessen en zit in het promotieteam van zijn opleiding om toekomstige studenten te informeren.

Prestaties
Tiemen is directeur van de Student Company KIC. Ook heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de Rijn IJssel Businessday, die twee jaar geleden is uitgeroepen tot meest ondernemende project. Hij heeft toen toegangskaarten voor Walibi gewonnen en heeft geregeld dat alle eerstejaars Business & Management mee mochten. Ook heeft hij als enthousiast schooldebater dit jaar meegedaan met het landelijke MBO Debattoernooi, waar hij met zijn team de eerste prijs behaalde.

Altijd het beste uit jezelf halen!
Tiemen is erg trots op zijn titel als Uitblinker. Hij denkt dat hij gekozen is omdat hij altijd het beste uit zichzelf en anderen wil halen. Als ambassadeur wil Tiemen zich inzetten voor het mbo door veel promotie voor het mbo te maken en naar studenten toe te gaan met de boodschap dat ze trots mogen zijn op het mbo.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?
Na het mbo wil Tiemen doorstuderen aan het hbo in de richting Small business en Retail management of HR management. Daarna wil hij een eigen onderneming runnen. Nieuwe dingen ontwikkelen, mensen helpen en verbindingen leggen, dat is wat Tiemen het liefste doet.

Volg Tiemen zijn ervaringen deze week via: