Marvin Putuhena

Positief, serieus, zorgvuldig!

Jurist in spé, Marvin Putuhena, was in 2014 kandidaat Uitblinker voor het Koning Willem I College. Hij deed het met passie en kwam heel ver in de finale. Wat heeft hem zover gebracht?

Marvin is een hardwerkende jongeman, positief, serieus, zorgvuldig en punctueel. Omdat hij ook graag verder kijkt en niet uitgaat van het voor de hand liggende, heeft hij de mooie mix van eigenschappen voor een jurist in spe. Verder heeft hij een groot rechtvaardigheidsgevoel, denkt mee met de lesprogramma’s van zijn opleiding, is twee jaar klassenvertegen-woordiger geweest en is bestuurslid van de A-Academy. Dat is een alumni-vereniging van het Koning Willem I College. Daarnaast is hij A-Coach. Dat houdt in dat Marvin naast zijn eigen studie andere mbo-studenten begeleidt wanneer ze extrahulp nodig hebben bij hun studie.
 

De voorwaarde om uitdagingen te overwinnen, is slechts een kwestie van vastberadenheid, geduld en doorzettingsvermogen!

“Ik kreeg interesse in recht door de geschiedenis van mijn opa en oma. Zij komen uit Ambon en ik vind dat ze niet rechtvaardig zijn behandeld. Omdat ik graag mensen wil helpen, besloot ik de opleiding Juridisch Medewerker te gaan doen. Wat ik leuk vind, is de werking van het recht. Het is abstract, maar het leeft ook."

"Ik vond het al een hele eer dat ik was genomineerd voor de Koning Willem I College Awards, en nu ben ik ook nog de Student van het Jaar! De drie jaren dat ik hier op school heb gezeten heb ik met alle enthousiasme meegeholpen aan alle activiteiten waarbij ik de school mocht vertegenwoordigen. Fijn dat mijn harde werken is beloond in de vorm van deze nominatie. Voor mij een motivatie om door te gaan voor mijn doel, mijn toekomstplannen."
Marvin studeert inmiddels rechten op de Juridische Hogeschool Avans-Fontys maar heeft zo'n warm hart, dat hij tevens loco-burgemeester van MBO Stad is. Daar kan je elke twee weken een bericht van hem lezen. 

Met recht Marvin!