Als voorzitter van de leerlingenraad is Lysanne de stem voor studenten van Helicon!

Lysanne studeert Outdoor & Adventure bij Helicon Opleidingen waar zij als student erg betrokken is bij haar school en zich extra inzet voor allerlei activiteiten.

Uitblinker
Lysanne is altijd nauw betrokken bij verschillende voorlichtingsactiviteiten van de school, en ze draagt zelfs een steentje bij aan het organisatiebeleid van Helicon! Ook is ze de voorzitter van de leerlingenraad, en maakt hier voor elk overleg de agenda voor op. 

Volgens Helicon is Lysanne erg flexibel en creëert ze haar eigen mogelijkheden en kansen.

Door haar blessures aan schouder en enkel kan ze niet meer doen wat ze wilde doen, hierdoor is ze op zoek gegaan naar haar talenten. En kwam ze erachter dat haar kracht ligt in het organiseren van evenementen en haar droom om een eigen bedrijf te starten. Een mooie ontwikkeling en daarom benoemde Helicon Lysanne tot Uitblinker van 2015.

Lysanne vindt het super leuk dat ze gekozen is tot Uitblinker! Ze onderneemt van alles en vindt het erg leuk dat het gewaardeerd wordt. ‘Ook wil ik binnen Helicon een stem zijn voor alle studenten binnen de organisatie. Ik denk dat dit wel gelukt is, aangezien ik tot Uitblinker ben uitgeroepen!’

Toekomstplannen
Op dit moment is Lysanne bezig aan haar eindstage bij Yosemite in Zwolle en werkt ze bij het Klimbos. Daarnaast heeft zij haar droom werkelijkheid gemaakt door te zijn gestart met Evenementerij (www.evenementerij.nl), haar eigen bedrijf in evenementen.


Benieuwd naar Lysanne’s drukke schema als ondernemer én afstudeerder? Volg haar dan deze week in #52wekenmbo via: