Lennart ontwerpt met eigenzinnige creativiteit!


"Creatief over dingen nadenken en dat vervolgens uitwerken op de computer, dat wil ik". Dat is wat Lennart zei tijdens z'n intake gesprek. En dat komt er helemaal uit. Door de ontwikkeling die hij tijdens zijn mbo-opleiding Grafische Vormgeving bij Noorderpoort heeft doorgemaakt, waarin conceptueel denken gecombineerd wordt met technische begaafdheid, heeft hij een trekkersrol binnen het productiehuis van zijn opleiding. Hij luistert goed naar opdrachtgevers en ontwerpt met eigenzinnige creativiteit. Zijn enthousiasme en leergierigheid zorgen ervoor dat grenzen niet bestaan en dat voor alles een oplossing bestaat. Redenen genoeg voor Noorderpoort om deze topper te nomineren voor de Uitblinkersverkiezing. 14 april 2015 won hij de Noorderpoortjaarprijs.

Lennarts ontwikkeling is een topverdienste.
Zijn ontwikkeling van bedeesde, leergierige jongen die wel wist wat hij wilde, maar zich de "gereedschappen" nog niet eigen had gemaakt om de evenwichtige, creatieve jongen te worden die nu heel goed onderscheidt wat van waarde is en hoe hij dit kan inzetten op de breedst mogelijke manier als grafisch ontwerper, is een top verdienste.
ook kan hij op concrete en positieve wijze feedback geven op producten van collega studenten

Noorderpoort Jaarprijs
Lennart had er totaal niet op gerekend de Noorderpoort Jaarprijs te winnen. Dat hij mee heeft kunnen doen aan de landelijke Uitblinkersverkiezing vindt hij een mooie en toffe ervaring waar hij veel van geleerd heeft!

Toekomstplannen
"Gewoon goed worden in m'n vak en met plezier aan de bak" dat is Lennart’s doel. Zijn nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden en ideeën gaan er voor zorgen dat hij er wel komt.