Bevlogen en vol energie! 

Koen de Meester is 3e jaars student Communicatie & Marketing bij Aventus. Hij valt op als topper bij de opleiding. Door zijn goede prestaties op school mag hij de opleiding in een versneld traject volgen. Hierdoor is hij in twee jaar klaar voor een vervolgstudie op het hbo. Hij is jong en ambitieus, een doener en een doorzetter, bevlogen en vol energie! En daarmee een echte ambassadeur voor het mbo.

Als 18-jarige heeft Koen al een eigen onderneming. Hij moest een paar jaar geleden stoppen met karten, omdat zijn ouders het niet meer financieel konden dragen. Hij heeft toen zijn eigen raceteam opgezet, zodat hijzelf door kon gaan met zijn grootste passie en hobby. Nu geeft hij ook andere kinderen de kans om in zijn team deel te nemen in de kartsport. Hij coacht hen naar grote prestaties.
Ook zet hij zich in, met tijd en geld, voor de stichting Racing Against Cancer. Hij doneert hiervoor een deel van zijn eigen sponsorgeld en helpt mee om zieke kinderen een geweldige dag op het kartcircuit te bezorgen. ‘Zodat ze even alle stress van hun ziekte kunnen vergeten’, aldus Koen.

toekomstplannen
‘Ik wil doorgaan met mijn droom en passie. Mijn toekomst ligt in het racen. ‘On the move’ zijn in deze wereld. Misschien wel een groot coureur worden in de autosport. Of anders als jong ondernemer kansen voor anderen creëren. Daarom wil ik mijn raceteam verder uitbouwen en natuurlijk wil ik me blijvend inzetten voor de stichting Racing Against Cancer. Want die momenten waarbij je zieke kinderen de dag van hun leven bezorgt, inspireren mij ook enorm!’

Kees Koning, docent van de opleiding Communicatie & Marketing, is tevens stagebegeleider van Koen. Samen met 12 andere studenten heeft Koen een eigen communicatie- en marketingbureau In-Connection opgezet. Hiermee hebben ze hun eigen stageplek gecreëerd . ‘Koen valt op doordat hij een echte teamspeler is, hij neemt vaak het voortouw in de klas. Zijn passie en talent voor wat hij nu doet, zet hij om in creativiteit. Hij is daarmee een inspirerend voorbeeld voor zijn medestudenten’, aldus Koning.

volg Koen's ervaringen in het mbo en tijdens het racen via

  

Koen's grootste passie 

Koen's grootste passie en hobby is racen. Als 18-jarige heeft hij al een eigen raceteam opgezet.

Met een deel van zijn eigen sponsorgeld zet Koen zich nu in voor de stichting Racing Against Cancer en helpt hij mee om zieke kinderen een geweldige dag op het kartcircuit te bezorgen. 'De momenten waarbij je zieke kinderen de dag van hun leven bezorgt inspireren mij enorm!'