Maak kennis met alleskunner Kaylee!

Kaylee is het schaap met de vijf poten. Ze is een enorme doorzetter en bewees dit tijdens haar opleiding Onderwijsassistent op het Arcus College. In haar tweede leerjaar werd zij ernstig ziek. Ondanks dat wist ze haar leerjaar zeer goed door te komen en ging naar het volgende jaar. Haar stagebegeleider omschrijft Kaylee als een zeer gemotiveerde en gedreven stagiaire. Zij heeft zich altijd voor haar volle 100% ingezet. Ook is zij iemand op wie je kunt bouwen en waar je afspreken mee kunt maken. Ze heeft haar zaakjes altijd keurig in orde en alles netjes op tijd af. Een voorbeeld voor medestudenten en mensen met tegenslagen in hun leven.

Kaylee is een knokker, een geboren presentator vol humor en zeker een ambassadeur voor het mbo. Arcus verkoos haar tot Arcus Hero van 2014 door haar overtuigingskracht, bijzondere verhaal en sprankelende persoonlijkheid. Inmiddels heeft Kaylee de opleiding Onderwijsassistent met succes afgerond en is begonnen aan een mbo-opleiding Doktersassistent (verkort in 2 jaar).

Voorbeeld voor velen
Door haar doorzettingsvermogen, kracht, vertrouwen en energie is Kaylee een voorbeeld voor mensen in haar omgeving en ver daar buiten. Ze droomt van een baan in de zorg. De zorgzaamheid straalt ze ook uit. Kaylee is een echt mensenmens, altijd positief en werkt hard voor haar toekomst Een baan in de zorg zal haar dan ook zitten als een maatwerkpak.

Positieve boodschap
Kaylee deelt haar happy thoughts deze week voor 52 weken mbo op Facebook, Instagram en Twitter (KayleeGehlen). Positiviteit gegarandeerd! 

Kaylee in de zorg