Creatieve Julie wil mensen inspireren via Instagram

Julie Greijn, woonachtig in Venlo volgt de opleiding Expo & Design op ROC Ter AA in Helmond. Aan het eind van het tweede jaar kan ze zeggen dat deze opleiding haar nog steeds erg goed bevalt. “Dit is precies de opleiding waar ik naar zocht. Ik ben veel creatief bezig maar niet op zweverige wijze. De opleiding is heel breed van product design, fotografie en stijlen van etalages tot het ontwerpen van decors en stands en nog veel meer!’

Sinds kort hoort Julie bij de Facebook Reporters van ROC Ter AA. Hierdoor komt ze met meer mensen van verschillende opleidingen in contact en krijgt ze de gelegenheid stukjes tekst te schrijven, wat ze erg leuk vindt om te doen. “Komend schooljaar ga ik stage lopen in Engeland (Leeds) bij de Ikea. Ik verheug mij hier erg op en ben benieuwd met welke ervaringen ik allemaal terug zal keren naar huis.”

Toekomstplannen
Na haar stage in Engeland hoopt Julie dat ze meer weet over wat ze in de toekomst wil. Ze is er namelijk nog niet uit waar ze in verder wil leren na deze opleiding. “Wat mij tot nu toe erg aantrekt is het ontwerpen van producten. Ik ben nu bezig met de ‘Cube Egg’, deze verschijnt in de loop van de week ook op mijn Instragram. Maar het vormgeven en werken bij een tijdschrift lijkt mij ook een erg mooie uitdaging!”

Julie hoopt dat ze door haar foto’s op Instagram een goed beeld schetst van wat ze allemaal doet tijdens haar opleiding. Benieuwd naar haar werk en inspiratie? Volg Julie dan deze week via: 

Julie is sinds kort Facebook-Reporter bij  ROC Ter AA