Rasechte ondernemer Fons gaat altijd tot het uiterste!

Fons werd in 2014 geselecteerd als Uitblinker van SintLucas omdat hij een erg ondernemende, enthousiaste en gedreven student was. Hij is een rasechte ondernemende netwerker die met zijn eigen audiovisueel productiebedrijf Fons Vision al tijdens zijn schoolcarrière een vliegende start maakte. Hij koos zeer ondernemende projecten die bij zijn ambitie: „het beste uit jezelf halen” pasten. Daarbij heeft hij steeds de grenzen opgezocht. En met succes diverse projecten opgepakt waarbij hij boven verwachting presteerde. Fons gaat altijd tot het uiterste. Hij neemt geen genoegen met ‘minder’, is kritisch op zichzelf en staat altijd open voor opbouwende argumenten.

In zijn opleiding bij SintLucas heeft Fons tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven voor, tijdens en na het evenement met verschillende opdrachtgevers (zoals Provincie Noord Brabant en Capital D) samengewerkt. In de rol van assistent-productieleider heeft Fons de planningen gemaakt, verschillende camerateams van studenten aangestuurd en op de filmlocaties ondersteuning geboden bij productie en regie.

Wat zijn zijn toekomstplannen?
Fons wil zijn eigen bedrijf Fons Vision meer naamsbekendheid geven en nog veel toffe klussen doen.

Fons zal tijdens het Uitblinkersgala op 15 oktober als co-host samen met Saar Koningsberger het theaterprogramma presenteren. Wil je hem alvast beter leren kennen? Volg Fons dan deze week via:


  

Fons in actie voor zijn bedrijf Fons Vision