Je kunt aan Eveline niet voorbij!

Eveline is een vrolijk positief ingestelde studente van de opleiding Verpleegkundige aan ROC Rivor. Zij motiveert haar klasgenoten op een natuurlijke manier. Vooral door haar vrolijke aard en enthousiasme weet ze mensen te betrekken en beroeren. Ze heeft een mooie uitstraling dat in haar beroep uitstekend te pas komt, ook gezien de doelgroep.

“Ik werk graag mee aan diverse projecten waardoor de mens, daar waar nodig, het beter krijgt”
ROC Rivor koos Eveline afgelopen jaar als Rivor Topper, en nomineerde haar zo voor de Landelijke Uitblinkersverkiezing van Dit is mbo vanwege haar toewijding en positiviteit. Dat is haar eerste verdienste. Je kunt niet aan haar voorbij. Zij geeft het beroep Verpleegkundige kleur en ziet van het beroep vooral de mooie kanten. Ze is nauwgezet, betrokken, en zit in haar studierichting helemaal op haar plek.
Eveline heeft actief deelgenomen aan de studiereis naar Uganda en is in de zomer van 2015 naar Malawi geweest om daar vrijwilligerswerk te doen. Zij vindt het vooral heel mooi om mensen die dat nodig hebben te helpen en te ondersteunen. “Ik heb enorm graag meegewerkt aan diverse projecten waardoor de mensen in Malawi, daar waar nodig, het iets beter krijgen.”

Rivor Topper
Eveline werd niet alleen door de regio genomineerd als beste Rivor Topper (ze ontving 30% van de totaal 1600 stemmen), ook de onafhankelijke jury (medewerkers en docenten van ROC Rivor) koos na haar presentatie overduidelijk voor Eveline! Dat had ze zelf helemaal niet verwacht. “Ik vind het wel leuk hoor!. Ik wil graag een ambassadeur zijn voor ROC Rivor maar ook voor heel Nederland!”. Eveline schopte het in de landelijke verkiezing tot de top 10. Een plaats waar ze erg trots op mag zijn!

Toekomstplannen
Eveline haar toekomst ligt in de zorg. Dat is één ding wat zeker is. Ze maakt haar mbo-opleiding Verpleegkundige af en gaat dan aan de slag als verpleegkundige of gaat naar het hbo.