Elle-Mieke is een vakvrouw pur sang!

‘Toen Elle-Mieke in 2014-2015 aan de mbo-opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 op het Da Vinci College startte, voelde het direct vertrouwd. Haar niveau 3 opleiding heeft Elle-Mieke op een ander ROC gevolgd maar het was alsof ze al jaren op onze school thuis hoorde!’ aldus haar docenten.

Het doorzettingsvermogen van Elle-Mieke inspireert en motiveert. Zij is enthousiast en leergierig, een voorbeeld voor heel veel andere studenten. Op 17-jarige leeftijd is Elle-Mieke een eigen schoonheidssalon gestart. Inmiddels is zij al 2,5 jaar de trotse eigenaresse van schoonheidssalon Human Esthetics. Ook heeft ze zelfstandig haar stageplaats in het buitenland uitgezocht en geregeld. Dit heeft de docenten en stagebegeleiders van Elle-Mieke ertoe aangezet haar te nomineren als Uitblinker van het Da Vinci College. En terecht! Elle-Mieke greep nét naast de top 10 in de jaarlijkse Uitblinkersverkiezing maar verdient het om een podium te hebben gekregen.

Zelf vindt Elle-Mieke haar Uitblinkersschap een eer, een kroon op haar geleverde prestaties op het Da Vinci College. “Het voelt als een bekrachtiging van mijn kwaliteiten als persoon, student en ondernemer. En natuurlijk is het een beloning voor al mijn harde werk en een stimulans om door te gaan!”

Wat zijn haar toekomstplannen?
Elle-Mieke wil de opleiding HBO Huidtherapie gaan volgen om haar schoonheidssalon Human Esthetics om te vormen tot huidtherapie kliniek.
Meer weten over Elle-Mieke, haar ervaringen op het Da Vinci College of wil je eens een bezoek brengen aan haar schoonheidssalon Human Esthetics? Volg haar dan deze week in 52 weken mbo op: