Tijdens haar opleiding Design & Styling ontdekte Janne haar passie voor grafische vormgeving!

Vanaf het moment dat Janne gestart is aan de opleiding ‘Specialist natuur en vormgeving - Design & Styling’ aan AOC Oost stort zij zich er volledig in. AOV Oost vindt Janne een geweldige leerling. Ze is zeer creatief en werkt zeer professioneel. Tijdens haar opleiding heeft ze ontdekt dat ze grafische vormgeving het meest interessant vindt.
 
Ze heeft bij drie grafische bedrijven stage gelopen. Deze waren allemaal zeer enthousiast over de manier van werken van Janne. Ze past zich snel aan de sfeer en mogelijkheden binnen een bedrijf aan en leert snel. Ook heeft ze snel door wat een opdrachtgever of klant wenst en weet daar op een professionele manier iets heel vernieuwends en moois van te maken. Zo heeft ze bij een van haar stagebedrijven een zeer vernieuwende app ontwikkeld waarin men de groei van de baby kan vastleggen en dit gemakkelijk kan laten uitprinten als compleet babyboek. Het bedrijf was zeer tevreden met het resultaat en is bezig deze app verder te ontwikkelen en op de markt te brengen.
 
Janne is in alle opzichten een zeer professioneel werkende en betrouwbare student. Maar het allersterkst aan haar is nog wel haar creatieve en vernieuwende geest. Ze bezit inzicht, creativiteit, een professionele werkhouding en veel doorzettingsvermogen.

Doorzetter
In de zomer van 2014 ontdekte Janne na veel onderzoek dat ze last had van chronische pijnklachten in de spieren. Dit betekende voor Janne dat ze 2 dagen per week naar een revalidatiecentrum moest en zelf de verantwoordelijkheid had om dit te combineren met school.
Het feit dat ze zelfstandig school heeft weten te combineren met deze revalidatie periode geeft aan dat ze over veel doorzettingsvermogen beschikt. Het werk zag er altijd verzorgd uit en was altijd keurig op tijd af.
Voor haar eindexamen Top Design heeft Janne een app ontwikkeld waarmee klanten op een leuke interactieve manier zelf hun eigen T-shirt kunnen ontwerpen en bestellen. Dit vernieuwende eindproduct is drie weken gepresenteerd in een pop-up store in Doetinchem die ze samen met nog 3 studenten heeft opgezet. Ook de flyers, posters, vormgeving en inrichting van de pop-up store heeft Janne voor een groot deel op zich genomen.

Uitblinkernominatie
AOC Oost beloonde Janne na haar tegenslagen om haar doorzettingsvermogen en creatieve instelling door haar als Uitblinkers van AOC Oost te nomineren voor de landelijke Uitblinkersverkiezing 2015 van Dit is mbo. 
Janne vindt het fijn dat haar harde werk gewaardeerd is na al de tegenslagen die ze heeft gehad. ‘Ik heb in dat schooljaar bijna elke week 2 dagen revalidatie gehad. Ik ben toch wel een beetje trots op mijzelf dat ik ondanks alles het toch mijn examen heb gehaald en dan ook nog Uitblinker van AOC Oost ben geworden!‘

Toekomstplannen
Na haar mbo 4 opleiding aan AOC Oost is Janne Communication & Multimedia Design gaan studeren aan de HAN University of applied sciences /Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Ze wil nog beter worden in haar passie en in de toekomst nog meer vernieuwende concepten ontwikkelen als grafisch ontwerper.