Out of the box - denker

Dennis, lid van het campagneteam van Dit is mbo, denkt out of the box is een teamspeler maar bovenal een trotse mbo’er! Zijn keuze voor de studie Management Handel bij Gilde Opleidingen komt voort uit zijn wil om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. “Elke dag leer ik iets nieuws en dat is wat studeren op het mbo zo mooi maakt.”

The hangout
Tijdens zijn studie kreeg Dennis de opdracht een eigen bedrijf te bedenken. Dennis; een jongen die houdt van gezelligheid, bedacht ‘The Hangout’. Een plek waar een internetcafé en koffiebar samen komen. ‘Hier kunnen vrienden gezellig samen wat komen drinken in de lounge om vervolgens een potje te gamen op een van de computers.’ The Hangout is één van de vele projecten waar Dennis trots op is. ‘Tijdens de uitwerking van deze projecten leer je de kennis, die je hebt opgedaan op school, toe te passen in de praktijk. Dit maakt het naar school gaan leuk!’ aldus Dennis.

Ben trots op wat je doet!
Zijn motto: ‘Ben trots op wat je doet’ draagt hij niet alleen uit als campagne lid voor Dit is mbo. Ook voor zijn school zet Dennis zich regelmatig in tijdens open dagen. Het mbo is er voor alle soorten studenten en dat draagt hij met trots uit.

Zijn vrije tijd besteedt Dennis het liefst aan fotograferen of een goed boek lezen. Hij is al jaren lid van scouting en gaat een avontuur dus niet snel uit de weg. Volg Dennis zijn avonturen in het mbo via:
 

Gilde Opleidingen