‘Ik mocht een jasje voor minister Bussemaker ontwerpen!’
 
Daniëlle Nabuurs is tijdens de Night of the Spotlight op 21 april 2015 uitgeroepen tot dé Spotlighttopper van het Summa College. Naast deze titel, deelname aan de landelijke Uitblinkersverkiezing en eeuwige roem nam toen Daniëlle de gouden Spotlighttrofee en € 500,- in ontvangst.
 
Volgens het Summa College heeft Daniëlle tijdens haar opleiding Specialist Mode/Maatkleding altijd vakmanschap getoond. Voor Prinsjesdag 2014 mocht ze een jasje maken voor minister Bussemaker. Heel Nederland kon het door haar ontworpen en gemaakte kledingstuk aanschouwen tijdens Prinsjesdag. De minister koos voor de door mbo-studenten ontworpen creatie als “ode aan het Nederlandse vakmanschap”. Daniëlle: “Voor de spiegel zei de minister: “Wow, ben ik dit? Net als wij was ook zij erg onder de indruk van het eindresultaat”. Op uitnodiging van de minister was Daniëlle in Den Haag aanwezig om de outfit live te kunnen zien.
 
Tijdens haar studie heeft Daniëlle een certificaat voor ondernemerschap behaald. Iets wat ze meteen naar de praktijk heeft doorgevoerd want in augustus opendeze haar eigen atelier. Daniëlle beheerst een prachtig ambacht en is hier ook trots op. Zo hoort het ook volgens Summa College: wees trots op wie je bent en wat je kunt en inspireer anderen met je vakmanschap.
 
Toekomstplannen
‘Mijn fantasie om een eigen bedrijf te starten is vorig jaar werkelijkheid geworden. Ik opende Atelier DMM (Daniëlle’s mode maatkleding). Echt te gek en inmiddels heb ik het al druk met opdrachten, super! Mijnallergrootste droom is het maken van een outfit voor koningin Maxima. Hoe deze outfit eruit moet komen te zien dat maakt mij niet zoveel uit. Ik geniet er van om kleding perfect op maat van mijn ‘’klant’’ te maken. Het contact met de klant, het maken van patronen, het doorpassen van een proefmodel en uiteindelijk het echte kledingstuk vervaardigen, dát is waar mijn passie ligt.’
 
Deze week kiest Summa College een nieuwe spotlighttopper en Daniëlle doet verslag! Volg haar deze week via haar Facebookkanaal en vergeet vooral niet de pagina van Atelier DMM te liken!