Start campagne 52 weken mbo!

In 2014 hebben zeven enthousiaste mbo-studenten het mbo op een positieve manier onder de aandacht gebracht. Door hun trots op mbo te delen via Facebook, Twitter en de website ditismbo. Het ging onder andere over hun opleiding, dromen, favoriete leraren en medestudenten die een bijzondere prestatie hebben verricht. Resultaat was een enorm bereik onder andere studenten. En dat niet alleen. Het uitdragen van de trots deed ook daadwerkelijk wat met het gevoel dat studenten over het mbo hebben. Ze zijn positiever!

Dus reden genoeg om dit jaar weer een social media campagne in te zetten. Onder de noemer 52 weken mbo gaan de Uitblinkers van 2014 hun trots op het mbo delen. We trappen af met de winnaar van 2014: Cassandra Winkels.

Over Cassandra

Super gedreven om een top verpleegkundige te worden. Wat ze ook doet, ze legt de lat altijd hoog en vindt het geen probleem offers te brengen. Ze heeft een hele positieve instelling, is doelgericht en weet dit ook over te brengen op anderen. Vanuit Defensie is Cassandra (29) met de BOL deeltijd-opleiding Verpleegkundige gestart.

Landelijke UItblinker 2014


Tijdens het dertiende Uitblinkersgala mbo werd Cassandra van het ROC A12 als beste ambassadeur voor het mbo gekozen.