Naast zijn studie zet Bob zich in voor maatschappelijke projecten en goede doelen

Bob is pro-actief, zeer betrokken en heeft veel energie. Naast zijn mbo-studie Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening bij ROC Midden Nederland doet hij aan allerlei projecten, uitwisselingen en excursies mee op een actieve wijze. Hij heeft een duidelijk beeld van hoe hij naar zaken kijkt en durft deze ook te ventileren op een prettige manier. Volgens zijn docenten heeft Bob een aanstekelijk enthousiasme en kan hij mensen daarin meenemen. Daarnaast ondersteunt hij de docenten bij het invullen van het programma van de Bufferweken, open dagen en ouderavonden. Een échte topper en daarom verkoos ROC MN Bob in 2015 als Uitblinker en mocht hij deelnemen aan de landelijke verkiezing van Ditismbo.
 
Wat maakt Bob uniek?
Bob zet zich actief in voor diverse maatschappelijke projecten en goede doelen:
  • Vrijwilligersproject Bosnië
  • Fondsenwerving voor bovenstaande project
  • Week van het geld
  • Kerstbenefiet
  • Excursie Berlijn
 
Zelf voelde Bob zich enorm vereerd, toen hij hoorde dat hij dé Uitblinker van 2015 werd. Hij heeft enorm genoten van de landelijke verkiezing, ondanks dat hij niet in de top 10 belandde. ‘Het was een unieke ervaring met alle Uitblinkers van het mbo. Ik heb veel mooie ervaringen opgedaan!’
 
Toekomstplannen
Na zijn studie Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening wil Bob waarschijnlijk doorstromen naar de opleiding Social Work op het hbo.
 
Ben jij benieuwd naar Bob zijn ervaringen op het mbo? Volg hem dan deze week via: