Werk hard om succes te behalen en je doel te bereiken!

Antonio is hét voorbeeld voor medestudenten. Dat een goede motivatie belangrijk is, staat als een paal boven water voor hem. Zijn motto is: “Werk hard om succes te behalen en je doel te bereiken. Dan kom je er wel!”. Antonio, die het taaltraject: Staatsexamen doorloopt, wil andere mbo-studenten laten zien dat studeren belangrijk is om dit te bereiken. “Je toekomst moet je niet vergooien”. Zijn duidelijke verhaal, visie en missie maken Antonio volgens Arcus College een echte ambassadeur voor het mbo. Daarom kozen zij voor Antonio als Arcus Hero 2015 én deelnemer aan de landelijke Uitblinkersverkiezing.
 
Docenten en medestudenten vinden dat Antonio zijn kwaliteiten kan overbrengen. Dat is een gave. Daarnaast is hij ook nog eens een vriendelijke, behulpzame en enthousiaste jongen. Hij kan goed met iedereen omgaan en zorgt voor een fantastische sfeer in de groep.

Antonio zelf was tot in tranen geroerd met zijn titel Arcus Hero 2015. Hij is trots dat hij, pas drie jaar in Nederland, al Arcus Hero mag zijn en mee heeft gedaan met de landelijke Uitblinkersverkiezing. In deze verkiezing schopte Antonio het, mede door een heleboel enthousiaste stemmen, tot de top 10.

Nadat Antonio zijn staatsexamen heeft afgerond wil hij gaan starten met een ICT-opleiding bij Arcus. Hij kan zich er nu al op verheugen om ook daar bruggen te gaan slaan en het mbo op de kaart te zetten.