woensdag 12 juni 2019

Eerste bijeenkomst Mbo'ers Pakken Aan!Dinsdag 11 juni kwamen de studenten die dit jaar deelnemen aan Mbo’ers Pakken Aan voor het eerst samen in Hilversum. Gedurende de dag mochten zij zichzelf pitchen, een fotoshoot doen met Joep van Aert, kregen ze mediatraining, deden ze inspiratie op met Rico Verhoeven… en bereidden zij zich voor op de teaser die 9 september uitkomt op YouTube!


In de online serie Mbo’ers Pakken Aan gaat Dit is mbo op zoek naar de nieuwe Landelijke Ambassadeur mbo. Een professionele jury beoordeelt de getalenteerde en gemotiveerde studenten op hun oplossend vermogen, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Alle deelnemende scholen dragen zo bij aan de versterking van de communicatie over het mbo.Meekijken? Abonneer je op het Youtube-Kanaal!
Dit jaar pakken de studenten één maatschappelijk thema aan, waarbij ze op de voet worden gevolgd door een cameraploeg. Kijkers kunnen hen volgen via het YouTube-kanaal Dit is mbo. In Hilversum waren de eerste opnames voor de teaser die op 9 september op het YouTube-kanaal van Ditismbo live gaat. Ben je benieuwd naar hun avonturen en wil je niets missen? Ga dan gauw naar ons YouTube-kanaal en abonneer je!