Jools de Vries

Jools pakt aan!

Wordt Jools van Friesland College Landelijk Ambassadeur mbo 2023? Volg de razend spannende competitie via youtube.com/ditismbo.

Support mij

Jools de Vries

Deel mijn verhaalJools de Vries

Print mijn poster

Download poster
Interview met Jools

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

artiest theater

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Ik was al sinds kleins af aan geobsedeerd door theater. Ik wou graag wat nieuws doen en echt meer weten over theater. Na steeds twijfelen tussen verpleegkunde ( wat anderen graag wilden dat ik deed) en theater opleiding. Ik ben toch voor gekozen om mijn hart te volgen, dus theater opleiding.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Ik heb verschillende voorstellingen gedaan ( vanwege stage) en wil graag meer theater of zelfs tv/film stages doen.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

Ik wil graag net als vele succesvol worden in theater/ film wereld. Het is mijn droom om met mijn idolen Jennifer Lawrence, Maya Hawke en Florence Pugh in films te spelen of met Rundfunk of Pia Douwes in theater voorstellingen te spelen

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Ik straal energiek vol en puur energie uit. Ook al ben ik klein ik kan luid en aanwezig zijn. Ik probeer alles op te lossen met creativiteit en waar iedereen comfortabel mee is.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Vaak worden studenten van opleidingen zoals verpleegkundige en marketing gekozen. Het is wel tijd om een theater student te kiezen die je laat zien dat je hart volgen en volgen wat je echt wilt doen belangrijk is. Creativiteit/theater is nodig in leven niet alleen voor entertainment maar ook om jezelf te ontdekken en jezelf te laten zien wat je kan doen. Ik wil dat iedereen zichzelf kan zijn en iedereen zijn hart volgen ook al zeggen mensen dat het onmogelijk is ( dat is mij vaak gebeurd)

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Ik kan hele film van IT 2017 meepraten.

School: Friesland College
Adres:
Postbus 45
8900 AA Leeuwarden
Website:
Jools
Jools