Geboren techneut Stefano volgt zijn hart en passie!


Stefano is een geboren techneut die zijn hart en passie volgt. In zijn opleiding als Middenkader engineering presteert hij uitzonderlijk goed. Hij is gedreven, werkt hard mee aan projecten en deelt zijn kennis met zijn studiegenoten. Stefano maakt bewuste keuzes tussen zijn persoonlijke belang en het groepsbelang Hij wil professional worden in zijn vak. Hij vindt het belangrijk om samen te leren, samen plezier te maken en hij wil ( jonge) mensen enthousiast maken voor techniek. Dit doet hij als actief lid vanuit het techniek-promotieteam van het Da Vinci College.

Stefano houdt van uitdagingen en oplossingen zoeken voor technische vraagstukken, een echte Middenkader engineer met potentie en ambitie. Hij is vooral ook een teamplayer, want samenwerken met anderen is voor hem voorwaarde om tot goede producten te komen.  

Samen met een groep medestudenten heeft hij een jaar lang actief gewerkt aan de promotie van techniek. Hij geeft rondleidingen aan ouders van toekomstige leerlingen, maar ook aan kinderen van de basisschool. Hij gelooft in de betekenis van techniek voor de maatschappij en wil iedereen laten zien hoe leuk en uitdagend het is om te werken in de techniek.


Wat zijn zijn toekomstplannen?
Stefano wil graag doorleren op het hbo, richting automatiseringstechniek. Hij wil heel goed worden in zijn vak en daarna werken bij een innovatief bedrijf dat uitdagende opdrachten aanneemt. ‘Ik wil steeds beter worden en lastige technische problemen in systemen oplossen. Eigenlijk wil ik vooral de wereld minder ingewikkeld maken.’

Stefano wil mensen enthousiast maken voor techniek!