top 10
Veerle Sloof
Aantal stemmen

Wie anders maakt videoclips voor sterren?

Niemand anders dan Veerle Sloof van
Ze netwerkt, regisseert en heeft haar eigen bedrijfje. Daarom is deze studente Mediavormgeving genomineerd als Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij haar talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van ROC Leiden.

Promotie

Veerle Sloof

Deel mijn verhaalVeerle Sloof


Interview met Veerle

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Veerle is erg actief en ondernemend. Ze ziet kansen binnen en buiten de opleiding en grijpt deze. Daarnaast is ze erg bevlogen als het gaat om het vak dat ze heeft gekozen en streeft ze altijd naar het maximaal haalbare.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Veerle maakt veel gebruik van netwerken en als die er niet zijn gaat ze zelf op zoek naar geschikte partners. Gevolg is dat ze mooie projecten maakt en jongerejaars studenten betrekt bij en inspireert met haar projecten. Zo regisseerde zij twee videoclips: voor zangeres Elise de Koning (http://stargatemusic.nl/lab/elise-de-koning) en voor de Kroatische band Luminize (http://stargatemusic.nl/lab/luminize).

Met haar eigen fotografie-, video- en vormgevingsbedrijf “Veer & Vorm’ timmert ze aan de weg. Nieuwsgierig naar haar werk? www.veerlesloof.nl

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Veerle voelt zich gevleid. Al vindt ze zelf dat er niks bijzonders is aan haar handelen. Ze wil gewoon graag goed worden in het vak en doet het voor haar zelf. Ze betrekt er mensen bij, maar ziet dat eerder als een win-win kans en beschouwt het niet als altruïsme.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Veerle heeft in mei te horen gekregen dat ze haar opleiding Mediavormgeving versneld mag afronden. Ze wil na het behalen van haar opleiding een sabbatical te nemen. Daarin wil ze verder werken aan haar eigen bedrijf en wanneer er na een paar maanden werken genoeg geld op de bank staat, wil Veerle graag een aantal maanden op wereldreis. Met een camera in haar rugzak uiteraard! Terug van de verre reis, wil Veerle een hbo-opleiding gaan doen. Welke dat wordt, daar is ze nog niet over uit.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Docent en begeleider André Hanegraaf: 'Veerle is creatief, ondernemend en initiatiefrijk. Ze weet altijd het beste uit zichzelf èn uit anderen te halen. Dat laatste is voor iemand van haar leeftijd best bijzonder. Daarnaast legt Veerle de lat hoog voor al haar producties. Ze doet haar werk met ontzettend veel passie en gaat altijd voor het hoogst haalbare’.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Arjen Rommens werkt voor artist development agency Stargate Music en heeft Veerle begeleid tijdens haar stage: ‘Wij houden ons bezig met het ontdekken en ontwikkelen van muzikaal talent. In de periode september 2015 tot januari 2016 liep Veerle stage bij ons. Veerle heeft prachtige foto's, video's en showreels (= korte videocompilaties ter promotie van portfolio’s) voor onze artiesten gemaakt. Ze nam eigen initiatief in het regisseren van een videoclip voor één van onze artiesten, zangeres Elise de Koning. Hiervoor heeft ze goed gebruik gemaakt van haar eigen connecties, zoals bijvoorbeeld het vinden van de visagie en de locatie. Ze zette zich volop in om mooi werk te leveren. Veerle is voor ons echt een uitblinker. Ze is enorm bevlogen, creatief en heeft oog voor kwaliteit. Los daarvan is ze een toffe collega en een gezellige meid! Wij wensen Veerle veel succes!'

School:
Adres:

Leerbedrijf: Stargate Music


Bekijk alle uitblinkers 2016
Reacties (10)

 • Victor van Zeeland
  Aan het resultaat zie je de persoon. Top!
     donderdag 10 november 2016 9:12
 • Johan de Koning
  Gedreven en professioneel!
     donderdag 10 november 2016 1:34
 • Mo
  hoe stem je?
     donderdag 10 november 2016 0:19
 • Jannesch
  Zeer talentvol !
     maandag 31 oktober 2016 12:52
 • Rick
  Deze moet echt winnen!
     dinsdag 11 oktober 2016 16:05
 • Ali
  GEWELDIG TOP! Bo lem
     dinsdag 11 oktober 2016 16:03
 • Dennis van Dijk
  Passie, gedrevenheid en de wil om te slagen in dit mooie vak maakt Veerle bijzonder!!!
  Succes Veerle X
     vrijdag 23 september 2016 9:09
 • Vincent Molkenboer
  Ik ken Veerle al vanaf de wieg! Jaren heb ik van haar moeten missen, maar als ROC-medewerker en als bekende van de familie ben ik trots op haar stralende resultaten! Stem op Veerle!
     dinsdag 6 september 2016 19:03
 • Koen
  Veerle is de beste Uitblinker! Ze is zeer creatief, ondernemend en ongelooflijk gepassioneerd in alles wat ze doet. Iedereen moet op Veerle stemmen!
     maandag 5 september 2016 20:14
 • Nicky
  Ik zou Veerle zo aannemen.
     maandag 5 september 2016 15:11