Thoby Visser
Aantal stemmen

Wie anders bouwt die onmisbare app?

Niemand anders dan Thoby Visser van ROC Ter AA

Hij bouwde een roosterapplicatie voor zijn school volledig naar wens van studenten én docenten. Daarom is deze student Applicatie Ontwikkelaar genomineerd als Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij zijn talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van ROC Ter AA.

Promotie

Thoby Visser

Deel mijn verhaalThoby Visser

Print mijn poster

Download poster


Interview met Thoby

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Wie denkt dan ict-ers introverte gamers zijn zonder een overschot sociale vaardigheden... heeft soms gelijk. Maar niet bij Thoby. Goed, die games weten we niet, maar Thoby communiceert, is open, leergierig. Én hij bouwt vaardig ingewikkelde applicaties. Ook dat legt hij uit: vlot, helder en duidelijk. Bijvoorbeeld hoe hij een volledige roosterapplicatie bouwde. Voor zijn héle College. Én alle andere Colleges. Was al een hele klus, maar Thoby implementeerde tóch ook meteen de wensen van klasgenoten. Want ja, die gebruiken de app. Logisch toch? We bedoelen maar.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Thoby heeft een positieve, hardwerkende houding! Hij heeft een roosterapplicatie gemaakt waar alle studenten van ROC Ter AA direct hun rooster kunnen zien: duidelijk en overzichtelijk, met alle ins & outs die handig zijn om snel te kunnen zien. Zijn leerbedrijf heeft ook gezien dat Thoby een topper is, hij heeft er een baan aangeboden gekregen!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Thoby zelf is wat schuchter onder de nominatie. Wel een eer hoor, maar toch: onverwacht. Hoe dan ook: leuk!

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Thoby wil door, naar het HBO: ICT software engineering.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Hij is zijn klasgenoten en leeftijdsgenoten ver voor en heeft goed inlevingsvermogen. Technisch als op gebied van UI (user interaction) zeer bedreven en kundig. Zeer sociaal, doorzetter, positief. En: iets uitbesteden aan Thoby is afgerond terug ontvangen!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Logisch! Docenten en stagebegeleiders loven zijn kennis; hij is ver voor; heeft een positieve houding en verrast. zijn leerbedrijf is blij dat de school het ook ziet en hoopt dat Thoby's nominatie anderen motiveert. En over kunde gesproken: Thoby mag meteen in dienst blijven bij zijn leerbedrijf!

School: ROC Ter AA
Adres:
Postbus 490
5700 AL Helmond
Telefoon:
0492 - 50 79 09
Website:
Leerbedrijf: HC Webservices

Reacties (11)