top 10
Sharon Schleepen
Aantal stemmen

Wie anders bezorgt onvergetelijke vakanties?

Niemand anders dan Sharon Schleepen van Gilde Opleidingen
Ze veroverde het hart van velen met haar vakmanschap en bezieling. Daarom is deze studente Leisure & Hospitality genomineerd als Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij haar talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van Gilde Opleidingen.

Promotie

Sharon Schleepen

Deel mijn verhaalSharon Schleepen


Interview met Sharon

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Vier jaar geleden sloeg bij Sharon het noodlot toe. Bij een ongeval liep ze een dwarslaesie op. Haar lichamelijke beperking is geen reden om bij de pakken neer te zitten. Ze haalde haar rijbewijs, liep stage in de recreatiebranche en neemt deel aan internationale danswedstrijden. Waar een wil is, is een weg. Sharon is een doorzetter die van aanpakken weet. Ze grijpt iedere kans aan en is een inspirator voor anderen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Sharon gaat graag met kinderen om en vindt het leuk om activiteiten te organiseren. Als andere mensen gelukkig zijn, is Sharon dat ook. Vorig jaar heeft ze stage gelopen in het animatieteam van recreatiepark De Leistert. Ze gaf aquadance. Ze organiseerde zelfs een color run voor maar liefst 600 deelnemers. Ook heeft ze geabseild, puur op armkracht. Als iets niet lukt, zoekt ze naar een oplossing.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

"Ik vind het geweldig, ben er ook een beetje stil van. Mensen denken vaak dat je niet veel meer kunt als je in een rolstoel zit. Je kunt meer dan dat je denkt. Als je maar iedere kans benut."

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Na het behalen van haar diploma op niveau 3 gaat Sharon zich eerst op haar revalidatie storten. "De kans op verbetering is 0.1%. Ik geloof erin dat het me gaat lukken. De revalidatie is niet te combineren met school, maar na mijn revalidatie wil ik misschien verder gaan studeren op niveau 4. Ik doe ook mee aan internationale danswedstrijden, in oktober mag ik naar Slowakije voor de Europese Kampioenschappen. Wie weet open ik wel ooit mijn eigen dansschool."

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

"Sharon heeft het hele lesprogramma vol overtuiging kunnen volgen. Ze is enorm gegroeid. Ze heeft zelfs mee kunnen doen aan de musical De 3 Musketiers, die ze samen met haar klasgenoten heeft opgevoerd in het theater. Ze is een goed voorbeeld van 'waar een wil is, is een weg'. Het is ongelooflijk wat ze allemaal kan. Hier sta ik iedere dag opnieuw van versteld. Als Sharon me iets wil vragen en ik antwoord 'loop zo maar even op kantoor binnen', dan begint ze heel hard te lachen. Dit voorbeeld laat niet alleen zien dat ze humor heeft, maar ook dat het helemaal niet opvalt dat ze in een rolstoel zit."

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

"Sharon symboliseert alles waar het mbo voor staat. Kennis van zaken en passie voor het vak. De handen uit de mouwen en elkaar helpen waar het kan. En veel, heel veel doorzettingsvermogen. De manier hoe zij met een gezonde dosis humor haar droom najaagt is indrukwekkend. Ze heeft als een volwaardige medewerker meegedraaid in ons annimatieteam, aldus stagebegeleider Jeroen Gorse van recreatiepark De Leistert. "Toen een kind haar vroeg waarom Sharon in een rolstoel zit, antwoordde ze: 'Er zijn wat kabeltjes kapot en daardoor krijgen mijn benen geen stroom'. Waarop het jongetje zei: 'ik wil jou wel wat stroom van mij geven hoor'."

School: Gilde Opleidingen
Adres:
Postbus 1094
6040 KB Roermond
Telefoon:
(088) 468 2000Leerbedrijf: Recreatiepark De Leistert
TopTalent Sharon Schleepen
TopTalent Sharon Schleepen

"Ik wil graag aan iedereen laten zien dat je je grenzen moet verleggen en je kansen grijpen."

Sharon straalt tijdens haar stage bij recreatiepark De Leistert.

Een stralende Sharon tijdens de finale van Toptalent 2016 Gilde Opleidingen

Dansen is haar passie. Sharon in actie bij de musical De 3 Musketiers.Bekijk alle uitblinkers 2016
Reacties (33)

 • miriam
  Top
     maandag 14 november 2016 12:02
 • Mariet blezrt
  Wat een respect verdien jij! Super!
     zaterdag 12 november 2016 11:29
 • Kiki
  Topper! Mien stem hubse!
     dinsdag 8 november 2016 15:15
 • Tijger oekoe 0475
  Wat een topper! veel succes nog
     dinsdag 13 september 2016 9:22
 • Walter Boekhorst
  Geef jouw ervaring en positiviteit door aan Revalidatiecentra. Zij zullen voor jou in de rij staan.
  Veel succes in alles wat je nog aanpakt !!
     dinsdag 13 september 2016 0:14
 • Daniel Ruiter
  Je verdient het Sharon. Je bent helemaal top!
     maandag 12 september 2016 21:35
 • aisha
  Wauw Sharon, tranen in mijn ogen bij het kijken van dit filmpje.
  Dat jouw leven zo veranderd is in al die tijd dat ik je niet gezien heb.
  Super veel respect voor jou dat je z'n doorzetter bent!!
     zondag 11 september 2016 13:27
 • Lisa mertens
  Jeeej Sharon wat een inspirerend verhaal! Je bent een topper en je verdient om op dat podium te staan! Dat gaat je zeker lukken. You go girl!
     zaterdag 10 september 2016 16:57
 • Lily Valentijn
  Respect voor deze topper!!!!!!
     woensdag 7 september 2016 20:46
 • Sylvia Schouten
  Wat ben je toch een kanjer! Bizar hoe je leven is verlopen, maar zooooooveel respect hoe je in het leven staat. X
     woensdag 7 september 2016 18:58
 • Britta van Aalst
  Super knap, respect, en heel veel succes 👍🏽
     woensdag 7 september 2016 7:31
 • Tiny
  Heel veel sucses mijn stem heb je vond je bij adelante al een kanjer altijd een lach praatje zo jong en zo een doorzettingsvermogen supertrots op jou blijf je volgen dikke knuffel en veel sucses tiny
     maandag 5 september 2016 21:42
 • Lisa Cuijpers
  je bent een topper sharon ik vind het zo knap van jou hoe je het doet!! Je bent een groot voorbeeld!! 😘
     maandag 5 september 2016 21:20
 • Swa Tielens
  Charon, 4 jaar geleden heb ik je op adelante leren kennen als dat klein lief vechtersbaasje met een onnoemelijk doorzettingsvermogen !!! Dat klein is er nu vanaf maar de rest is er nog steeds .... Want dit gezegde "The biggest winners are those who never give up" is zeker voor jou van toepassing !!! Ik ben heeel trots op je.....
     maandag 5 september 2016 20:45
 • Stephan
  Ik kan me geen grotere kanjer voor stellen.
     maandag 5 september 2016 19:43
 • Frans en thea van lin
  Wat ze ook zeggen en wat ze ook doen . Je moet het toch alleen doen, geef nooit op. Tot nu toe heb je bewezen dat je ht kunt. Je bent een echte doorzetter en ook een kanjer. Laat ook niemand vertellen dat je het niet kunt. Top.
     woensdag 3 augustus 2016 20:05
 • Gilde Opleidingen
  We wensen je een feestelijke verjaardag vandaag. Veel plezier :)
     dinsdag 19 juli 2016 14:57
 • Anita Verstappen
  https://www.youtube.com/watch?v=JIfd9sPyWaY

  Sharon schitterde tijdens de Mercedes Benz fashion week in Amsterdam.

  #trots
     dinsdag 12 juli 2016 9:36
 • Ardi Crooijmans
  Afgelopen zaterdag heb ik Sharon leren kennen. Ze kwam met een aantal familieleden en vrienden naar Outdoor Laarbeek. Om deel te nemen aan hoogteactiviteiten. Wij (stagiaire Jardy en ik) vonden het erg leuk om jullie groep te mogen begeleiden. Erg gaaf om te zien hoe je van 0 naar 4 meter hoogte via de touwlift op armkracht jezelf omhoog hebt getrokken. Dat is namelijk erg zwaar. Daarna vond je het spannend om met je rolstoel op 4 meter hoogte een parcours te rijden. En mooi om te zien met veel minder spanning klom je naar 9 meter om een parcours af te leggen en daarna met de kabelbaan naar beneden te tokkelen. Ik vind je een stoere meid. En lekker enthousiast, dat is leuk. Ga zo door met je positieve instelling en met uitdagingen aangaan!! Voor mij verdien je de uitblinker. Succes.
     vrijdag 1 juli 2016 0:15
 • Jan Berveling
  Natuurlijk wordt Sharon de SUPERTOPPER, met zo'n doorzettingsvermogen moet dat gewoon lukken! Ik (haar Opa) noem haar WRIEMEL, gewoon omdat ze vroeger al als een echte "wriemel" zich overal tussen wrong op welke manier dan ook en haar doel wist te bereiken en een wriemel is ze altijd gebleven. Ik ben supertrots op haar! Succes meid!
     dinsdag 21 juni 2016 10:47
 • Audrey Kessels
  Wat een verhaal, ik ken je nog niet persoonlijk maar vind dat je het zeker verdiend om de titel te behalen.Zoveel positieviteit en doorzettingsvermogen.Chapeau🎓
     dinsdag 21 juni 2016 10:31
 • Renee Voorwinden
  RESPECT!! TOPPER!!
     dinsdag 21 juni 2016 10:31
 • chantal Berends
  Lieve Sharon,
  Respect meid zet m op!!!!!
     dinsdag 21 juni 2016 9:32
 • Marieke boogers
  Je ben een topper
     dinsdag 21 juni 2016 7:16
 • Kevin Fledderman
  Een topper in Hart en nieren! Ik ken Sharon nog maar net (al lijkt het al jaren) maar met haar enthousiasme en positieve energie weet ze iedereen in ''beweging'' te zetten, letter en figuurlijk. Energie heeft ze voor 10 en dat laat ze ook zien in de weg die ze gaat en nog zal gaan. Een voorbeeld voor vele en een topper die dit ook dubbel en dwars verdiend! Sharon je bent een mooi mens!
     maandag 20 juni 2016 23:32
 • Mieke
  Geweldig Sharon. Go for it!!
     maandag 20 juni 2016 23:06
 • annie berends
  respect kunnen ze een voorbeeld aan nemen
     maandag 20 juni 2016 22:30
 • Ilona
  4 jaar...wat een tijd, sta er vaak genoeg bij stil, wilde en kon het niet geloven...maar Sharon ging ervoor, stimuleerde andere door haar positiviteit... wat een vechtersbaasje !!! Kan niet, bestaat niet..wat zeggen ze; What doesn't kill you, makes you stronger! Dansen, entertainen, mensen, acceptatie, wilspower en doorzettingsvermogen brengt deze kanjer naar de absolute TOP...YOU GO GIRL... X
     maandag 20 juni 2016 22:14
 • Rita Noppers
  Wat een kanjer ben jij ,alle respect.
     maandag 20 juni 2016 22:02
 • Mandy Schleepen
  Sharon je bent onze topper!! En met al die vechtlust en doorzettingsvermogen zul jij je doel bereiken en je dromen waar maken.!!! Ohh zo Trots op je. Dikke Knuff.
     maandag 20 juni 2016 19:54
 • Samantha
  Sharon is iemand die eerst aan andere denkt en daarna pas aan zichzelf. Het is een echte topper die nooit opgeeft en altijd met een grote glimlach doorgaat. Een groot voorbeeld dus! Toppertje!! <3
     maandag 20 juni 2016 19:50
 • Muts
  Ze is gewoon een kanjer, een doorzetter en een vastbijtertje. Waar een wil is is een weg, en als je die niet bewandelen kunt, dan rol je er toch overheen?
     maandag 20 juni 2016 19:38
 • Sylvia Bremmers
  Een topper op en top ! Kan niet bestaat niet... Waar een wil Is Is een weg .. En als de wil weg is dan is sharon de 1e die hem weer vind 😂..... meis je bent een voorbeeld voor velen .En als je me dan in de auto vertelt dat je zo ontzettend trots bent op je medeuitblinkers en het hun ook zo hard gunt ,dan weet ik weer ... ja dat is sharon ... zoveel liefde en alles over hebben voor anderen .....zelfs je eigen moeder heb je een poepie laten ruiken ... Ik en vele anderen zijn trots op je.. Ik hou van je meis. Dikke topper kus voor jou!
     maandag 20 juni 2016 19:06