Rutger Stevens
Aantal stemmen

Wie anders organiseert een fantastische beleving?

Niemand anders dan Rutger Stevens van Deltion College
Hij is Nederlands kampioen gastvrijheid en gaat altijd voor maximaal resultaat. Daarom is deze student Hotel Management genomineerd als Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij zijn talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van het Deltion College.

Promotie

Rutger Stevens

Deel mijn verhaalRutger Stevens


Interview met Rutger

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Rutger is gekozen tot de Deltion Uitblinker 2016, omdat hij een zeer gedreven ondernemende vakman is met een grote passie voor zijn vak. Daarnaast is hij innoverend en pakt hij kansen die voorbij komen met beide handen aan. Rutger is een mbo’er in hart en nieren en draagt dat op een professionele en overtuigende manier uit.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Ondernemen is de rode draad door de prestaties van Rutger. In 2016 is hij tijdens Skills Heroes samen met medestudent Jennifer Veldhuis Nederlands kampioen geworden in de vakwedstrijd 'Internationaal Ondernemer Duurzame Gastvrijheid'. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studie 'Student De Luxe' opgericht waarmee hij studenten adviseert en inspireert om lekker, simpel en goedkoop te koken. Ook heeft hij een eigen schortenlijn ontwikkeld die hij in de toekomst op de markt wilt zetten.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

"Ik ben genomineerd door mijn leraar, naar aanleiding van een aantal vakwedstrijden op school waarmee ik eerste ben geworden. Daarnaast ben ik in 2016 samen met een medestudent/vriendin Nederlands kampioen geworden in de vakwedstrijd 'Internationaal Ondernemer Duurzame Gastvrijheid' van Skills Heroes The Netherlands 2016. Daar ben ik enorm trots op. Deze laatste overwinning heeft ervoor gezorgd dat ik ben genomineerd voor de Deltion Uitblinker 2016. Wat mij betreft een prachtig compliment en het ultieme bewijs dat hard werken wordt beloond. Ik heb enorm veel zin in deze ervaring!"

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

"Ik heb eigenlijk verschillende toekomstplannen. Naast mijn baan bij Alberto's Italian restaurant in Nijkerk heb ik een eigen Facebookpagina/blog genaamd Student De Luxe. Hier laat ik aan studenten zien hoe simpel, lekker en goedkoop je kunt koken als student. Dit concept wil ik later als een onderneming uitbreiden. Daarnaast heb ik mijn eigen schortenlijn ontwikkeld. Van design tot het in elkaar zetten. Met een goed onderbouwd plan wil ik deze lijn op de markt brengen.
Tot slot wil ik ook starten met een eigen homecooking-catering waarbij ik studenten wil inzetten. Hiermee wil ik samen met studenten met een grote passie voor het horeca vak bij mensen thuis op goed niveau koken. De studenten krijgen op deze manier de kans om zichzelf te ontplooien. Het werken met (gemotiveerde) studenten geeft mij veel energie, want studenten (dus ook ik) zijn de toekomst! Ik hoop dat er tussen de MBO Uitblinker kandidaten mooie samenwerkingen gaan ontstaan in de toekomst. Verschillende vakgebieden die heel wat voor elkaar kunnen betekenen. Het begint allemaal bij netwerken. Wil je wat...doen dan wat!"

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

“Rutger is een echte ondernemende student. Hij doet een stap naar voren, ook als het niet wordt gevraagd. Hij verbindt student en docent en heeft een echte passie voor het vak. Het mooiste is dat hij zich niet door tegenslagen laat leiden, maar zich dan juist naar boven knok totdat het glanst”.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

"Wat ons betreft is het helemaal terecht dat Rutger genomineerd is voor de landelijke uitblinker. Rutger ziet overal kansen in en is enorm gedreven. Op het moment dat hij een kans ziet dan gaat hij er helemaal voor. Of het nou veel tijd kost of niet hij gaat altijd voor het resultaat. Wij zijn enorm trots op hem!"

School: Deltion College
Adres:
Postbus 565
8000 AN Zwolle
Telefoon:
038-8503000
E-mail:
Website:Leerbedrijf: Alberto's Italian
Adres:
Molenplein 7-11
3862 JL Nijkerk
Telefoon:
033-2585774
Deltion Uitblinker 2016 Rutger Stevens
Deltion Uitblinker 2016 Rutger Stevens

https://www.youtube.com/watch?v=dB5NSRGFeTQReacties (3)

 • FHurkens kookdocent Deltion
  Als zoveel passie vertoont met koken ben je een echte uitblinker.
     woensdag 7 september 2016 21:24
 • Wilma
  Tuurlijk stem ik op jou!! Heel veel succes.
     maandag 5 september 2016 13:54
 • Tineke
  Rutger. Ik vind het geweldig dat je deze titel van uitblinker 2016 hebt gehaald. Ik hoop dat jij je plannen zoals je die omschrijft, kunt waar maken. Natuurlijke wens ik je daarbij heel veel succes.
     woensdag 13 juli 2016 22:39