Niels Lenselink
Aantal stemmen

Wie anders beveiligt de grote sterren?

Niemand anders dan Niels Lenselink van Rijn IJssel
Hij is niet alleen een student, maar ook een leider: hij begeleidt, inspireert en corrigeert. Daarom is deze student Coördinator Beveiliging genomineerd als Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij zijn talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van Rijn IJssel.

Promotie

Niels Lenselink

Deel mijn verhaalNiels Lenselink


Interview met Niels

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Niels is in meerdere opzichten een voorbeeldstudent. In de beveiliging zijn een aantal vaardigheden cruciaal: communicatie en houding.
• Houding: Niels is zich bewust van zijn voorkomen, hij straalt openheid uit, is goed benaderbaar en tegelijkertijd heel duidelijk.
Hij kan als geen ander de beveiligingstaak en klantvriendelijkheid combineren. Hij is een gastheer met gezag! Dat straalt hij uit.
• Communicatie: Als student bij de opleiding Coördinator beveiliging is hij de kartrekker in de klas en een voorbeeld voor zijn medestudenten. Niels kan zich zeer genuanceerd uitspreken en spreekt ook eigen klasgenoten aan op hun houding en gedrag.
Hij kan op verschillende niveaus communiceren.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

De klas Coördinator beveiliging wordt ingezet bij Vitesse voor beveiligingstaken. In de afgelopen periode is de klas afspraken t.a.v. hun aanwezigheid niet nagekomen. Reden om met Vitesse om de tafel te gaan zitten. Niels werd door de klas naar voren geschoven om deze klus op zich te nemen. Hij kreeg het vertrouwen van de klas en voelde zich geroepen om deze taak op te pakken. Hij heeft het gesprek met Vitesse gevoerd (een belangrijke partner van Rijn IJssel) en heeft zich daarna sterk ingezet om de gemaakte afspraken na te komen. Hij heeft zijn medestudenten aangespoord en hen op hun verantwoordelijkheden gewezen.
Gevolg is dat de hele situatie ten positieve veranderd is en de samenwerking weer goed verloopt. Niels heeft laten zien dat hij zijn eigen belang aan de kant kan zetten en heeft zich hard gemaakt voor het collectief. Daarnaast heeft Niels voor elkaar gekregen dat de werkzaamheden bij Vitesse werden uitgebreid met coördinatietaken. Wat voor alle betrokken studenten een upgrade is voor hun werkzaamheden bij Vitesse en zeer wordt gewaardeerd.
Ook voor de internationalisering zet Niels zich sterk in. Hij heeft de Finse uitwisselingstudenten intensief begeleid, zowel tijdens schooluren als in de avonden en weekenden er voor gezorgd dat zij een leuke en leerzame tijd op Rijn IJssel hebben gehad. Gevolg daarvan is dat de samenwerking met de school Luksia (te Nummela, Finland) gecontinueerd en uitgebreid is.

Bij buitenschoolse opdrachten en activiteiten weet hij ad-hoc taken op te pakken die door ziekte van collega's dreigen te blijven liggen. Niels heeft binnen Rijn IJssel zich geweldig ontwikkeld; na het glansrijk afronden van zijn opleiding Particuliere Beveiliging is hij nu bezig met de opleiding tot coördinator Beveiliging. Niels toont aan dat hij beschikt over "moed, beleid en trouw". Wij vinden hem een uitblinker!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Niels ervaart het als een groot compliment dat hij is gekozen als Rijn IJssel uitblinker 2016.
"De jury heeft mij gekozen uit 12 kandidaten. Dit zal me altijd bij blijven. Het is niet alleen een groot compliment maar helpt me ook echt in de toekomst bij het solliciteren. En natuurlijk is het ook voor het beroep coördinator Beveiliging hartstikke goed".

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Voor de toekomst heeft Niels genoeg plannen. "Eerst wil ik me volgend studiejaar blijven inzetten voor het mbo. Ik wil jongeren duidelijk maken dat je een opleiding moet kiezen die je leuk vindt en niet alleen moet kijken naar het niveau. Daarnaast wil ik heel graag naar Amerika om daar de opleiding te volgen tot persoonsbeveiliger. Mijn volgende doel is daarna een eigen beveiligingsbedrijf te starten. En ja, als dat is gelukt, dan heb ik mijn droom waargemaakt".

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Niels is in vele opzichten een voorbeeld student. Kijk vooral naar het korte filmpje waarin hijzelf, de stagebegeleider en twee docenten aan het woord komen. Hij beschikt over de juiste vaardigheden en zet zich voor meer dan 100% in voor het vak. Door zijn capaciteiten en inzet bereikt hij vaak meer dan anderen. Hij heeft autoriteit maar ook de nodige rust die in de beveiliging belangrijk is. En.... zoals groepsgenoten zeggen: het is gewoon ook een heel sympathieke gast!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Niels heeft eigenlijk twee leerbedrijven. Voetbalclub Vitesse en de bedrijfsbeveiligingsdienst van Rijn IJssel. Beide bedrijven zijn enorm blij met de nominatie en vinden dat hij heeft laten zien dat hij de titel uitblinker 2016 meer dan waard is. Mede door zijn professionele houding, enthousiasme en inzet heeft hij inmiddels een positie in het interventieteam van Vitesse.
Daarnaast neemt hij binnen de bedrijfsbeveiliging van Rijn IJssel zijn verantwoordelijkheid, leunt niet achterover maar toont initiatief en ontwikkelt zich tot een bijzonder professionele coördinator.

School: Rijn IJssel
Adres:
Postbus 5162
6802 ED Arnhem
Telefoon:
026-3129000Leerbedrijf: BD Rijn IJssel - Middachtensingel
Adres:
Middachtensingel 2
6825 HN Arnhem
Telefoon:
026-3129300
Rijn IJssel uitblinker 2016
Rijn IJssel uitblinker 2016

Niels Lenselink, coördinator Beveiliging, is Rijn IJssel mbo-uitblinker 2016

Niels Lenselink, Rijn IJssel Uitblinker 2016

Niels Lenselink bij zijn BPV-bedrijf VitesseReacties (5)

 • Debby Rossel
  Niels je bent een kanjer als collega maar ook als mens . Mijn stem heb je en ik hoop dat je de uitblinker word want dat heb je zeker verdient.
     vrijdag 9 september 2016 13:31
 • Marinus en Tiny Lenselink
  Niels, wij kennen je al heel jouw leven en zijn vooral trots op wat je hebt bereikt en wie je bent. Wij wensen je veel succes. Wat de uitslag ook wordt, jij bent voor ons een kanjer. 😘😘
     donderdag 8 september 2016 20:41
 • Antonio Janssen
  Vind echt super dat je als uitblinker bent genomineerd.
  Het filmpje spreekt voor zichzelf, waar motivatie is daar is een weg.
     dinsdag 6 september 2016 13:00
 • Anita Faber
  Wij geloven in onze vrienden Eline en Frenk. Zij hebben vertrouwen in jou en daarom heb ik dit ook. Dus mijn stem is voor jou!
     dinsdag 6 september 2016 10:45
 • Eline Verburgt-van der Werff
  Lieve Niels.
  In dit filmpje wordt jij precies neergezet zoals ik jou zie.
  Dat heb je heel goed gedaan!
  Ik ben trots op jou en voor mij ben jij de beste! Succes met de race
     dinsdag 6 september 2016 10:02