top 10
Mehtap Öcek
Aantal stemmen

Wie anders gaat voor een rechtvaardige wereld?

Niemand anders dan Mehtap Öcek van ROC A12
Ze is een enorme doorzetter met humor en ambieert een baan als kinderrechter in Amerika! (ondanks lichamelijke tegenslag). Daarom is deze studente Juridisch Medewerker genomineerd voor Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij haar talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van ROC A12.

Promotie

Mehtap Öcek

Deel mijn verhaalMehtap Öcek


Interview met Mehtap

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

'Positief, stoer, enthousiast, gedreven en vol humor!' Dat is Mehtap Öcek. Mehtap is gretig en wil zoveel mogelijk uit haar opleiding halen. Zo liep zij niet één stage, maar vier stages in één periode bij verschillende bedrijven en afdelingen. Ook buiten school zit Mehtap niet stil: ze is ambassadeur voor KiKa en de stichting Kinderdroomwens. En of dat nog niet genoeg is wordt ze regelmatig gevraagd als gastspreker bij VU Amsterdam. Haar overdonderende enthousiasme, haar buitengewone doorzettingsvermogen en media-ervaring maken van haar de gedroomde ambassadeur! Met haar ambassadeurschap wil ze de buitenwereld laten zien dat het mbo een fantastische basis is voor een succesvolle carrière.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Mehtap is een enorme doorzetter. Ondanks lichamelijke tegenslag (waaronder een dwarslaesie) presteert ze zowel op school als in de praktijk uitstekend. Ze heeft voor haar stage (bpv) gekozen voor een uitdagende situatie: ze liep stage op vier plekken binnen één periode. De stages liep ze bij de NPO afdeling juridische zaken, Nationaal instituut voor Beeld & Geluid en het Ministerie van OCW, afdeling Media en Creatieve industrie. Op elke afdeling was men even zo enthousiast! Mehtap is communicatief zeer vaardig en staat haar mannetje.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Mehtap kan haast niet geloven dat ze is verkozen tot ROC A12 Uitblinker 2016. ‘Kan iemand me knijpen?’, vroeg ze toen ze werd overladen met felicitaties. Ze is supertrots!

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

De ambities van Mehtap rijken ver; al van jongs af aan wil ze kinderrechter worden, het liefst in Amerika. Op korte termijn wil ze alles op alles zetten om de belangrijke titel landelijk ambassadeur mbo binnen te slepen om haar ervaringen met het mbo te delen en anderen te enthousiasmeren.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

'Mehtap zet zich met volle overgave in voor haar studie. Ze reist van Arnhem af naar Den Haag en Hilversum om aldaar maar liefst vier stages af te ronden in één periode. Mehtap gaat bijzonder krachtig om met tegenvallers. Ze is een doorzetter en we hebben allemaal een zwak voor haar. Ze kan relativeren met humor, dat siert haar. Haar gezondheid heeft geen rol gespeeld bij haar nominatie, haar doorzettingsvermogen dat daarbij duidelijk zichtbaar wordt wel.'

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Ilona Jägers NPO: we zijn erg tevreden zijn over de stage van Mehtap. Mehtap is sociaal, ijverig en enthousiast. Zij weet zich snel in te werken in een nieuwe werkomgeving en past goed in het team. Wij hopen haar dan ook terug te zien bij een volgende stage.

Thea Kaspers van Beeld en Geluid: de collega’s van beeld en geluid hebben Mehtap leren kennen als een spontane, leuke, enthousiaste, open en stoere dame. Mehtap neemt zaken zoals ze zijn en staat overal voor open; een heel fijne eigenschap. Wij wensen Mehtap veel succes bij het vervolgen van haar studie en zien haar graag terug!

School: ROC A12
Adres:
Postbus 82
6710 BB Ede
Telefoon:
0318-455500
E-mail:
Website:Leerbedrijf: NPO
Adres:
Bart de Graaffweg 2
1217 ZL Hilversum
Telefoon:
035-6772149
Uitblinker Mehtap Öcek van ROC A12
Uitblinker Mehtap Öcek van ROC A12


Reacties (35)

 • Hans
  Hup Mehtap, go for it!
     vrijdag 4 november 2016 15:25
 • M.S. Uzunhasanoglu
  Veel succes Mehtap. Je kan het
     woensdag 2 november 2016 9:00
 • Sharona Hartgers
  Lieve Methap, je bent een echte doorzetter. Wat een moed had je gister op het podium bij tedxede. Geraakt door je verhaal. Mijn stem heb je!
  Heel veel liefs,
  Sharona.
     vrijdag 28 oktober 2016 9:44
 • Jan Bokkes
  Als er iemand is, die deze titel verdient ben jij het wel met je humor, doorzettingsvermogen en slimheid. Bij jou is het glas altijd halfvol(nu de andere helft nog)
     zaterdag 15 oktober 2016 9:26
 • Dennis Arnold
  Wat een fantastische ambitie, mijn stem heb je bij deze gewonnen.
     vrijdag 23 september 2016 8:40
 • gonny kok
  mehtap zet hem op
     woensdag 14 september 2016 16:59
 • Top Moeder
  http://oml.bnn.nl/omler/mehtap

  Hulde aan haar moeder. Wat een top vrouw is dat.
     dinsdag 13 september 2016 10:34
 • Piet
  Haha
     maandag 12 september 2016 14:58
 • Tamara Toonen
  Lieve Mehtap!

  ik heb je verhaal op mijn Facebook gezet in de hoop dat je nog meer stemmen krijgt. Jij komt er wel! Een doorzetter en vooral een gekke spontane meid! Succes met de race. Mijn stem heb je! toi toi. Liefs Tamara (SWOA)
     zaterdag 10 september 2016 23:44
 • Ruud Peters
  Mehtap, je bent onze kanjer. In Velp zijn we enorm trots op je! Gefeliciteerd met je nominatie en geniet van het hele traject. Ga er voor!
     woensdag 7 september 2016 14:48
 • Eric en Hiekie van der Donk
  Bij onze 1e ontmoeting was het meteen duidelijk, wat een geweldige persoonlijkheid en doorzetter is zij.We zijn gelukkig met je nominatie, Proficiat, jij gaat door!!! Eric en Hiek
     dinsdag 6 september 2016 23:05
 • Rens Van Ommeren
  Geweldige plaats je bent een topper

  Ik heb op je gestemd
     dinsdag 6 september 2016 22:46
 • siegerke wildeman
  mehtap ik vind je een topper je bent altijd vrolijk en lacht ookaltijd jij verdiend het gewoon je hebt mijn stem liefs van siegerke
     dinsdag 6 september 2016 13:32
 • Meta
  Ik vind je een fantastische persoonlijkheid hebben met veel doorzettings vermogen.Trots met alles wat en wat je nog zal bereiken.Voor mij ben je een topper.
     dinsdag 6 september 2016 12:06
 • Sjoukje
  Mehtap, jou had ik niets te leren. Jij neemt je eigen stappen in jouw eigen proces op je eigen manier. Geen wonder dat je zo eigenwijs bent. Superleuk om te kezen hoe je ook hier je weg vindt. Mijn stem heb je!
     maandag 5 september 2016 23:13
 • Akkadin halici
  Caviaam je bent een topper 😘😘😘
     maandag 5 september 2016 22:34
 • R.GOSSELMAN
  WIJ STEMMEN GRAAG OP JOU JE BENT EEN TOPPERTJE
     zondag 4 september 2016 11:59
 • lidy
  Lieve Methap voor mijn ben je nummer 1 en natuurlijk stem ik op jouw want qua doorzetten kan ik nog van je leren petje af hoor lieverd heel hartelijk gefeliciteerd met je nominatie veel liefs en een dikke knuffel lidy
     donderdag 1 september 2016 12:03
 • beertje
  Van harte gefeliciteerd met je nominatie je heb er keihard voor gewerkt .. En dat is jou doel en uiteraard krijg je onze stem beertje youri cindy kiddy tijger en bendo je bent een kanjerXXXX
     donderdag 1 september 2016 11:33
 • Toetie en Ben
  Mehtap voor ons ben je een kanjer, gefeliciteerd met je nominatie.
     zaterdag 27 augustus 2016 17:58
 • Cindy Bakker
  Mijn stem heb je ook Mehtap!
  Je bent een bijzondere meid... enorme doorzettingsvermogen.
  Super..
     maandag 15 augustus 2016 11:57
 • Angela Cornelissen
  Mehtap, ik zag je voor het eerst op de basisschool, toen je uit Friesland kwam.
  Met een naturel en een vorm van doorzetten en optimisme die diepe indruk op mij heeft gemaakt.
  Jij verzet bergen en doet dat met een goede dosis humor.
  Sommige mensen kunnen licht geven, en jij doet dat. Daardoor inspireer je heel veel mensen om je heen.
  Dus mijn stem gaat natuuuuuurlijk naar jou!!

  Angela
     woensdag 13 juli 2016 11:53
 • Anne-Marie Steentjes
  Fantastisch, Mehtap, zoals je je tot nu toe overal doorheen geslagen hebt. Petje af! de nominatie heb je helemaal verdiend! Ik heb enorm veel bewondering voor je en wens je veel succes!
     dinsdag 12 juli 2016 14:00
 • Merel Wuisman
  Ik zeg: Mehtap 4 president!
     woensdag 6 juli 2016 8:41
 • Ine Israel, intern begeleider:
  Mehtap is een krachtige persoonlijkheid. Overal waar zij komt maakt zij indruk met haar humor en relativeringsvermogen. Zij heeft belangstelling voor anderen, maakt snel contact en kan zich goed inleven in anderen. Ze kan op vlotte en overtuigende manier haar mening geven, waarbij ze respect heeft voor anderen.
  Mehtap heeft een doel voor ogen en gaat daar dan helemaal voor. Tegenslagen, zowel in haar schoolcarrière als op persoonlijk vlak weet zij te overwinnen en brengen haar niet af van het doel wat ze wil bereiken.
  Mehtap, ik heb enorm veel waardering voor je!.
     dinsdag 5 juli 2016 17:07
 • Wies
  Mehtap je bent een echte ambassadeur voor ROC A12 én het mbo-onderwijs. Zet 'm op topper, we zijn supertrots!
     dinsdag 5 juli 2016 17:00
 • johanna rougoor
  Mehtap,
  gemotiveerd, overwogen meningen en ideeën, relativerende humor, scherp waarnemingsvermogen, goedlachs, je woordje klaar. Een echte MBO uitblinker en vooral een ambassadeur. Mijn stem heb je!
     dinsdag 5 juli 2016 12:08
 • Everard de Boo
  Mehtap we zien elkaar niet meer zoveel sinds je op het ROC zit maar je verdient mijn stem!!! Veel geluk gewenst van je oude concierge.
     zondag 3 juli 2016 9:29
 • Tonny Cornelissen
  Mijn stem krijg je! Je bent een topper!! Je vrolijkheid, jouw doorzettingsvermogen. Voor studenten maar ook voor ons ben je een voorbeeld!!
     zaterdag 2 juli 2016 12:34
 • Griet de Zwart ,
  Ik ken je van niet ,maar weet dat je vrienden van Monique bent ,ik stem op jou ,omdat als ik jou op foto,s zie altijd een vriendelijk lachende meid bent
     zaterdag 2 juli 2016 11:57
 • Eliza Arissen
  Met jouw capaciteiten, doorzettingsvermogen en humor kom je er wel. Onze uitblinker ben je al, nu nog het land veroveren. Heb daar alle vertrouwen in.
     zaterdag 2 juli 2016 11:12
 • Rien ter Veen
  Beste Methap. Ik vind jou een rasoptimist met een enorme dosis doorzettingsvermogen. Je geeft kleur aan onze school en bent een voorbeeld voor velen. Meer dan verdiend die nominatie.
     zaterdag 2 juli 2016 10:28
 • Jolanda Haverhoek
  Super dat je genomineerd bent. Je verdient. Zekers krijg je mijn stem.Liefs
     vrijdag 1 juli 2016 17:22
 • Erna Koning
  Gefeliciteerd met je nominatie. Jij komt er wel met je doorzettingsvermogen.
  Ben trots op je.
     vrijdag 1 juli 2016 16:01
 • Monique Idzenga
  Dit komt jou toe Mehtap ik geef m'n stem want je bent een topper en een keiharde werker die weet wat ze wil gefeliciteerd met je nominatie
     vrijdag 1 juli 2016 15:10