Kris Holkenborg
Aantal stemmen

Wie anders geeft invulling aan evenementen?

Niemand anders dan Kris Holkenborg van Graafschap College
Hij regelde eigenhandig een stage in het buitenland en kreeg meteen een baan aangeboden. Daarom is deze student Marketing & Communicatie genomineerd als Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij zijn talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van het Graafschap College.

Promotie

Kris Holkenborg

Deel mijn verhaalKris Holkenborg


Interview met Kris

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Kris heeft tijdens zijn opleiding getoond dat er meer uit te halen is dan wat wordt aangeboden. Zijn stages heeft hij beide volbracht, waarvan één in het Verenigd Koninkrijk bij Kramp, een groothandelaar in agrarische producten. Die stage heeft hij zelf geregeld. Aan het einde van zijn stage heeft Kris een baan aangeboden gekregen, wat het grootste compliment is dat je kunt krijgen na een stage.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Tijdens zijn stage in Engeland heeft Kris een volwaardige marketingbaan uitgevoerd en daarmee zelfstandig projecten gecoördineerd. Daarnaast hij heeft hij tijdens zijn drie jarige marketing & communicatie studie veel inzet getoond en hiermee zijn medestudenten geënthousiasmeerd en positief beïnvloed.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Kris vindt het een eer dat hij het Graafschap College mag vertegenwoordigen tijdens het landelijke uitblinkersgala. Hij voelt zich gesteund en gewaardeerd voor wat hij gedaan heeft tijdens zijn opleiding en is trots dat hij de uitblinker is geworden.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Kris is aangenomen aan de Hogere Hotelschool van het Saxion. Deze opleiding is 4 jaar. Daarna zou hij graag nog een Master willen volgen. Zijn doel is om in zijn carrière een Horeca Consultancy bedrijf te starten. Dit bedrijf zal andere Horecabedrijven adviseren tot verbetering van processen, gastvrijheid en winstgevendheid.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Kris heeft tijdens zijn opleiding getoond dat hij veel inzet heeft, passie voor het werk, eigenzinnig is en graag andere helpt om ook het beste uit zichzelf te halen. Hij neemt graag de verantwoordelijkheid en gebruikt duidelijk communicatie naar anderen toe. Zijn stage, die hij zelf heeft geregeld, heeft hem veel gebracht. Meer dan alleen kennis van het vak, zoals persoonlijke ontwikkeling die hij voor altijd bij zich zal dragen.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Kijk in de video voor de aanbeveling van het leerbedrijf Kramp UK.

School: Graafschap College
Adres:
J.F. Kennedylaan 49
7001 EA DoetichemLeerbedrijf: Kramp UK
Adres:
London Road, Stratton Business Park
SG18 8QB Biggleswade UK
Telefoon:
+44 (0)1767 602600
Kris Holkenborg Uitblinker Graafschap College 2016
Kris Holkenborg Uitblinker Graafschap College 2016

Waarom Kris Holkenborg dé MBO-uitblinker van 2016 is.

Portretfoto KrisReacties (1)

  • christel nijenhuis
    je bent ondernemend en leiding gevend
    super goed
       woensdag 7 september 2016 11:43