Kaylee Lam
Aantal stemmen

Wie anders organiseert een geweldig dagje uit?

Niemand anders dan Kaylee Lam van MBO Amersfoort
Ze organiseert niet zomaar wat, ze probeert geluk te verspreiden. Daarom is deze studente Leisure & Hospitality genomineerd als Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij haar talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van MBO Amersfoort.

Promotie

Kaylee Lam

Deel mijn verhaalKaylee Lam


Interview met Kaylee

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Kaylee is uitgekozen omdat zij uitblinkt als student en als persoon. Zij zorgt ervoor dat zij alle kansen benut die ze krijgt binnen het mbo maar ook daarbuiten. Ze groeit bij de dingen die ze doet waardoor ze steeds verder komt. Ze volgt haar hart, creëert zelf unieke kansen en het lukt
haar om haar dromen uit te laten komen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Kaylee is pas 19 en heeft al zulke mooie prestaties geleverd! Zij heeft op haar 17e 2 maanden vrijwilligerswerk gedaan in Ghana waar zij in een weeshuis en op een basisschool werkte. Daarnaast heeft ze een bijbaan bij DierenPark Amersfoort als flexmedewerker Zoo & Beleving: daarna was
helemaal duidelijk dat zij verder wilde in de begeleiding van mensen. Hierdoor heeft zij gekozen voor de opleiding Leisure en Hospitality Executive bij MBO Amersfoort. Ze werkt hard, is sociaal en haar resultaten zijn super. Tijdens de opleiding heeft zij al leuke evenementen georganiseerd waaronder een dinnershow en een sprookjestocht voor kinderen. Ook werd zij tweede bij de Toerisme Bokaal. En waar veel jongeren van dromen heeft zij waargemaakt: Kaylee heeft een unieke stage gelopen bij het Dolfinarium in Harderwijk. Daar begeleidde zij verschillende programma's: Dromen bij Dolfijnen (waar kinderen overnachten in het Dolfinarium), Dichter bij Dolfijnen (waar gasten dolfijnen kunnen ontmoeten en Kaylee de uitleg over de dieren geeft en de handgebaren uitlegt) en begeleiding van Make-a-Wish projecten.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

"Wauw, allereerst vind ik het natuurlijk een hele eer dat ik ben verkozen tot de Uitblinker van MBO Amersfoort. Het is erg bijzonder om dit hele traject in te gaan met alle andere Uitblinkers. Ik ben benieuwd en heb daarnaast ook veel zin in alles wat ons te wachten staat".

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

"Mijn toekomst kan nog alle kanten op gaan maar één ding staat zeker vast: waar ter wereld ik ook terecht kom, mensen een geweldige tijd bezorgen staat in ieder geval op de planning!"

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

"Bij Kaylee was vrijwel meteen duidelijk dat ze het goed oppakte. Ze mocht al snel dingen doen die sommige andere stagiaires de hele stageperiode niet mogen doen. Zo ging ze vanaf de eerste dag al mensen echt begeleiden in het Dolfinarium en in het contact met de dolfijnen. Ze kan goed vertellen, is representatief en ze gedraagt zich verantwoordelijk en betrokken. Ik vind het niet vreemd dat ze is uitgekozen als Uitblinker!"

School: MBO Amersfoort
Adres:
Leusderweg 30-34
Amersfoort
Telefoon:
033-4221400Leerbedrijf: Dolfinarium Harderwijk
Adres:
Strandboulevard 1
3841 AB Harderwijk
Uitblinker 2016 MBO Amersfoort Kaylee Lam
Uitblinker 2016 MBO Amersfoort Kaylee Lam

Kaylee Lam is onze Uitblinker 2016! Kaylee vertelt over haar vrijwilligerswerk in Ghana, haar bijbaan in Dierenpark Amersfoort en de ervaringen tijdens de stage in het Dolfinarium. Ze doet de opleiding Leisure en Hospitality Executive bij MBO Amersfoort.

Kaylee in DierenPark Amersfoort

Kaylee in het Dolfinarium

Kaylee in DierenPark Amersfoort