Hiromi Oliveira Otani
Aantal stemmen

Wie anders zorgt voor een vlekkeloos marketingplan?

Niemand anders dan Hiromi Oliveira Otani van ROC Horizon College

Ze probeert mensen en bedrijven internationaal dichter bij elkaar te brengen. Daarom is deze studente Commercieel Medewerker genomineerd als Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij haar talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van het ROC Horizon College.

Promotie

Hiromi Oliveira Otani

Deel mijn verhaalHiromi Oliveira Otani

Print mijn poster

Download poster


Interview met Hiromi

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Hiromi is een rolmodel waar jongeren zich aan kunnen spiegelen. Ze is nauwkeurig, gedreven en inspirerend. Ze is lid van de deelnemersraad en zet zich in voor haar medestudenten. Hiromi vindt het belangrijk dat studenten een stem hebben en het geeft haar voldoening om iets voor anderen te betekenen. Zo heeft ze het belang van de cum laude-regeling, zoals door de deelnemersraad is voorgesteld, helder bij het College van Bestuur onder de aandacht gebracht. Studenten die extra goed presteren krijgen dit vermeld op hun diploma.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Hiromi is een zeer gedreven student. Ze ziet dat het onderwijs haar kansen biedt. In het land waar ze geboren is, Brazilië, is dat niet voor iedereen weggelegd. Doelgericht en doelbewust werkt ze aan haar opleiding. Ze behaalt zeer goede cijfers en dit heeft ertoe geleid dat Hiromi naar een hoger niveau mag doorstromen: van het eerste jaar niveau 3 naar het tweede jaar niveau 4. Van de opleiding Commercieel Medewerker naar de opleiding Assistent-Manager Internationale Handel.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Hiromi is er trots op dat ze het Horizon College mag vertegenwoordigen als Mbo-uitblinker.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Na haar niveau 4-opleiding wil Hiromi naar het hbo, naar de opleiding International Business and Languages. Ze is goed in talen en ze wil dat combineren met internationale handel, bijvoorbeeld tussen Nederland, Brazilië, Portugal en Angola.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Hiromi is een absolute topper. Ze heeft met inzet en passie haar eerste leerjaar zeer goed afgerond. Op achtjarige leeftijd kwam ze naar Nederland. Hiromi heeft zich de Nederlandse taal snel eigengemaakt en het is knap wat ze nu bereikt heeft. Ze zet zich ook in voor anderen, middels de deelnemersraad. Tijdens de open dagen maakt ze ook toekomstige leerlingen enthousiast voor een mbo-opleiding.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Hiromi valt op omdat ze ijverig, leergierig, accuraat en initiatiefrijk is. Verantwoordelijkheid voor iets nemen, dat ziet ze als een uitdaging. Ze doet haar werk goed georganiseerd en opgeruimd. Als het even tegenzit, kan ze er met humor mee omgaan en vervolgens gaat ze dapper verder. Hiromi is een doorzetter. Tot slot: Hiromi is bescheiden en dat siert haar.

School: ROC Horizon College
Adres:
Postbus 30
1800 AA Alkmaar
Telefoon:
072-5476600
Leerbedrijf: Square Caps
Mbo-uitblinker 2016 Horizon College
Mbo-uitblinker 2016 Horizon College

Hiromi Oliveira Otani is de Mbo-uitblinker van het Horizon College

Reacties (19)