Caglayan Sahan
Aantal stemmen

Wie anders koppelt gezondheid aan goede doelen?

Niemand anders dan Caglayan Sahan van Aventus

Ze zamelt geld in voor goede doelen en is altijd persoonlijk betrokken bij haar patiënten. Daarom is deze studente Verpleegkunde genomineerd als Landelijke Uitblinker mbo. Geef jij haar talent het podium dat het verdient? Stem op de trots van Aventus.

Promotie

Caglayan Sahan

Deel mijn verhaalCaglayan Sahan

Print mijn poster

Download poster


Interview met Caglayan

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Caglayan is warm, betrokken en enthousiast. Een zeer gedreven studente en niets is haar teveel. Ze geeft graag iets extra's..... aandacht aan haar patiënten, geld inzamelen voor een goed doel of stage lopen in een Duits ziekenhuis. Met haar bevlogenheid maakt ze het verschil in de klas en neemt medestudenten hierin mee.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Caglayan zet zich in om het uitwisselingsproject in Duitsland aantrekkelijker te maken voor andere studenten en is contactpersoon voor de Euregio. Het is haar gelukt taal- en cultuurverschillen te overbruggen met de Duitse patiënten. Ze is uitgegroeid tot een waardevolle kracht voor haar Duitse collega's.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Supergaaf! En een hele eer om haar school te gaan vertegenwoordigen in de landelijke uitblinkerverkiezing.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Caglayan wil het liefst gaan werken in het Duitse universiteitsziekenhuis in combinatie met het volgen van een hbo-studie voor verpleegkundige.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

De stagebegeleider vertelt dat Caglayan heel goed meedraait op de afdeling. Het is universiteitsziekenhuis en er liggen patiënten met ernstige ziektebeelden. Dit vraagt bijzondere zorg en verpleging, maar Caglayan is leergierig en leert snel. Ze is uiterst vriendelijk en lief voor de patiënten.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

In Duitsland kent men niet een landelijke uitblinkerverkiezing voor mbo'ers. Zij vinden het heel bijzonder dat 'hun' stagiaire genomineerd is voor de Nederlandse verkiezing. 'Wir sind sehr Stolz auf unsere Caglayan und wünschen ihr viel Glück!'

School: Aventus
Adres:
Postbus 387
7300 AJ Apeldoorn
E-mail:
Website:
Leerbedrijf: UniversitatsKlinikum Munster
Aventus Uitblinker 2016
Aventus Uitblinker 2016

Caglayan Sahan, derdejaars student Verpleegkunde, is Aventus Uitblinker 2016

Caglayan Sahan, uitblinker van Aventus

Reacties (16)