Yaomi-Aimée Elstak
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Yaomi-Aimée Elstak van ROC Nijmegen

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Yaomi-Aimee

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Hoewel ze jong is, gedraagt en uit zij zich uitermate volwassen en professioneel. Ze is ontwapenend, krachtig en weet zichzelf en haar opleiding goed te ‘verkopen’.
Yaomi is een enthousiaste, spontane en gedreven studente. Ze legt makkelijk contact en stapt op haar mede-studenten en docenten af. Dit heeft zij al meerdere malen laten zien tijdens diverse gelegenheden.
Zij presenteerde zichzelf professioneel en was goed voorbereid op haar gesprek met de jury. Ze liet zelfs een, in de huisstijl van onze school opgemaakte, factsheet over zichzelf achter als geheugensteuntje.

Yaomi is positief kritisch over haar opleiding, de school en zichzelf. Zo zegt ze niks te willen missen, perfectionistisch en ietwat chaotisch te zijn. Het beter leren plannen, zowel op school als privé, is een van haar leerdoelen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Yaomi is een positieve student die kritisch kijkt naar de rol van Mbo-ers in de samenleving. Ze is in breed geïnteresseerd en wil graag meer verantwoordelijkheden om zichzelf uit te dagen.
Ze beschikt over een unieke uitstraling en een positief karakter dat haar al snel een rolmodel maakt. Ze
kon duidelijk aangegeven wat ze wil bereiken met het ambassadeurschap en wij hebben er alle vertrouwen in dat in deze rol uit zal blinken.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik ben echt super trots en dankbaar dat ik verkozen ben tot uitblinker van ROC Nijmegen. Het is een hele eer om mijn mede studenten te mogen vertegenwoordigen. Mijn missies als Uitblinker: “Ik wil een rolmodel zijn voor mijn opleiding en voor de school. Daarnaast wil ik het vaak negatieve beeld over mbo-ers mee helpen veranderen. Ik wil laten zien dat wij meer in ons mars hebben dan vaak wordt gedacht. Tot slot wil ik mede-studenten inspireren om de juiste opleiding te kiezen en ervoor te gaan om hun doelen te bereiken.”

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Ze ziet haar opleiding als een goede basis voor een vervolgstudie aan het hbo (rechten of journalistiek) of een studie in Amerika. Waarom Amerika? Omdat zij daar naast een studie haar (al zeer goede) tennisvaardigheden sterk kan verbeteren! Ze wil zowel in haar beroep als in haar sport uitblinken. Zaken die haar ongetwijfeld gaan lukken

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Neem alleen al de persoonlijkheid van Yaomi, dat spreekt voor zich! Ze is een open persoon dat bruist van spontaniteit en daarnaast een enorme aanpakker en doorzetter, zoals ze ook deze uitdaging is aangegaan. Zodra ze haar doelen heeft bepaald, zal ze er alles aan doen om deze te bereiken.

In haar werk op school en tijdens stage laat ze zien flexibel en stressbestendig te zijn. Ze pikt snel iets op en gaat er dan zelfstandig mee aan de slag. Ze werkt goed in teamverband maar redt het ook prima in haar eentje. Ze is een harde werker die alleen iets perfect aflevert.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Yaomi-Aimée Elstak volgt de opleiding Secretaresse bij het ROC Nijmegen en loopt stage bij Kuijpers, vestiging Arnhem. Yaomi-Aimée is verkozen tot uitblinker van ROC Nijmegen en Kuijpers is er trots op dat zij dit bereikt heeft: voor ons is ze ook een echte uitblinker! Kuijpers hoopt van harte dat Yaomi-Aimée de strijd om de titel ‘Landelijke uitblinker MBO’ gaat winnen.

School: ROC Nijmegen
Adres:
Postbus 6560
6503 GB Nijmegen
Telefoon:
024-890 4500Leerbedrijf: Kuijpers Installaties Helmond bv
Yaomi-Aimée
Yaomi-Aimée
Yaomi-Aimée
Yaomi-Aimée
Flyer
Flyer

Yaomi gaf de jury van ROC Nijmegen aan het einde van haar gesprek een flyer als geheugensteuntje

Speech tijdens Yaomi's nominatie
Speech tijdens Yaomi's nominatie

Nadat Yaomi verkozen was tot uitblinker van het ROC Nijmegen, gaf Yaomi ondanks haar spanning en al haar emoties een mooie speech voor iedereen die aanwezig was. Hierin heeft ze haar mede-ambassadeurs in het zonnetje gezet, haar missie als uitblinker in het kort omschreven en iedereen bedankt!Bekijk alle uitblinkers 2015
Reacties (11)

 • Straight out of UK
  Good luck and I hope u win. I support u all the way from England best of luck yaomi!! Xx
     dinsdag 13 oktober 2015 11:49
 • Janny van der Woude
  Naomi is spontaan, gedreven en heeft uitstraling!
     vrijdag 9 oktober 2015 8:25
 • Yaomi-Aimee
  @ Guido Elstak, wat lief! Dank u wel en ook bedankt voor uw steun!
     woensdag 16 september 2015 19:50
 • Guido Elstak
  Yaomi is zoals het een echte Elstak betaamt : Enthousiast, super gemotiveerd, gaat recht op haar doel af en de gedrevenheid spat er van af.
     dinsdag 15 september 2015 23:44
 • Yaomi-Aimee
  @ M. Nataniel: Heel erg bedankt en ontzettend bedankt voor uw steun!!
     woensdag 9 september 2015 13:21
 • M. Nataniel
  Yaomi, ik wens je een bruisende Carriere. Go Girl!
  Dream BIG! :-)
     dinsdag 8 september 2015 15:55
 • Patricia Elstak
  Yaomi Aimé Ilse Elstak verdiend het om landelijk uitblinker te worden. Zij is erg enthousiast en gedreven. Succes Yaomi👍🏾.
     zondag 23 augustus 2015 18:10
 • Yaomi-Aimee
  Bedank voor jullie steun allemaal!
     maandag 22 juni 2015 10:53
 • Lex Noordermeer
  met het volste vertrouwen, succes en ga ervoor.
     woensdag 17 juni 2015 18:10
 • Team Secretarieel - ROC Nijmegen
  Yaomi is een super spontane, gedreven en enthousiaste student. Een aanwinst voor onze opleiding!

  Een échte kanshebber voor de landelijke titel Uitblinker.
  Go Yaomi!
     woensdag 17 juni 2015 9:50
 • Annelieskraus
  Toppi👍🏻
     maandag 15 juni 2015 23:20