Wouter Groen
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Wouter Groen van SOMA College

Promotie


Deel mijn verhaalWouter op de draadkraan.


Interview met Wouter

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Wouter hoort bij de Uitblinkers van het SOMA College omdat hij opvalt als vakman. Hij is positief, duidelijk en ook principieel. Hij vind dat hij nog lang niet is uitgeleerd en is ambitieus.
Wouter probeert om het maximaal haalbare uit zichzelf te halen en is altijd bereid om anderen te helpen. Volgt op eigen initiatief zijn stage bij twee bedrijven en is vastberaden om hierdoor veel draaiuren op de verschillende grondverzetmachines te maken en ervaring op te doen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Het is natuurlijk al een prestatie dat hij zijn stage bij twee bedrijven loopt! Hij heeft duidelijk aangetoond een vakman te zijn. Zelfs al tijdens zijn eerste 1e halfjaarlijkse stage viel zijn kennis en kunde al op. En ondanks een prachtige aanbieding koos hij er voor om bij meerdere bedrijven te gaan kijken en ervaring op te doen, zonder daarbij mensen voor het hoofd te stoten. Dus ook naast de machine laat Wouter zien dat hij zijn mannetje kan staan

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Wouter vertelt: “Dat de school mij verkozen heeft vind ik erg leuk, het wordt wel gezien dat ik me erg inzet voor dingen. Ik heb niet het idee dat ik bijzonder ben en zet me gewoon altijd voor de dingen in waar ik mee bezig ben...!”

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Over de toekomst zegt Wouter: “Mijn toekomstplannen zijn om werkzaam te zijn in de grond-,weg- en waterbouw. Op wat voor machine dit zal zijn, dat zal de toekomst uitwijzen! Uitdaging en specialisme moet in mijn werk wel altijd aanwezig zijn, als in mijn werk iets speciaals of een uitdaging zit, dan heb ik het naar mijn zin.”

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Wouter valt echt op door zijn ambitie, hij wil altijd het beste proberen te halen uit elke situatie en is erg leergiering. Wouter wil graag de werking van systemen weten zodat hij efficiënt met de machine kan werken, en hem ook nog eens kan onderhouden. Hij kan op veel verschillende niveaus goed communiceren en is erg eerlijk.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

“Vind ik echt geweldig, het stimuleert een bepaalde categorie leerlingen. Als leerbedrijf vind ik het ook leuk om zulke jongens te helpen met het doel dat ze willen bereiken!” aldus de leermeester.

School: SOMA College
Adres:
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
Telefoon:
0341-499140Leerbedrijf: P. & H.J. Snoeij
Wouter op de draadkraan.
Wouter op de draadkraan.


Bekijk alle uitblinkers 2015
Reacties (2)

 • Menno De Vries Soma 1984. Dir aannemingsbedrijf .
  Leuk zo'n enthousiaste vakman in spe
     donderdag 10 september 2015 22:28
 • Merianne
  Je bent een top machinist!
  En draaien op die kranen....zijn ze kapot? Geen punt je repareert ze ook nog eens!
  Jij bent de uitblinker van het jaar door:
  - enthousiasme
  - vak kennis
  - inzet/betrokkenheid
  - je mening te geven!
     dinsdag 16 juni 2015 20:45