Nick is een gastheer in hart & nieren en een heel bijzondere student. Hij is leergierig, vrolijk, ondernemend en enthousiast! Zijn enthousiasme zet hij onder andere in als ambassadeur van de school. Nick is kartrekker van het ambassadeurstraject van ROC A12 locatie Velp. Hij gaat langs middelbare scholen om leerlingen voorlichting te geven over het mbo. Dit doet hij op een heel open manier. Hij wil laten zien waarom een mbo-opleiding zo belangrijk is, wat hij er allemaal van heeft geleerd en motiveert anderen.
Nick is de eerste Horeca-student die de niveau 3-opleiding Zelfstandig Werkend Kok combineert met de niveau 4 -opleiding Manager Ondernemer Horeca. De eerste sluit hij in juni af, de tweede in juni 2016. Onlangs hield hij een presentatie over zijn ambassadeurschap voor het College van Bestuur en de Raad van Toezicht. Zij dachten te maken te hebben met een jonge docent! Hij pakt kansen met beide handen aan, is altijd bereid iets extra's te doen en heeft een voorbeeldfunctie in zijn klas. Nick maakt van zijn opleiding meer dan alleen maar het behalen van toetsen.
Nick is ontzettend trots! Hij wil zijn titel inzetten om anderen te motiveren en te laten zien hoe belangrijk een mbo opleiding is en kan zijn.
Na zijn mbo-opleiding(en) wil Nick doorstuderen. Hij wil naar het hbo om de opleiding Voeding & Diëtetiek te volgen.
Nick is echt een visitekaartje! Hij neemt initiatief, is betrokken en motiveert anderen. Vooral dat laatste maakt hem tot een echte uitblinker! Nick is een echte doorzetter. Na tegenslagen bij het afronden van niveau 3 opleiding Zelfstandig Werkend Kok besloot hij leerjaar 2 over te doen. Op dit moment rondt hij zijn niveau 3 opleiding af en combineert dat met niveau 4.
Nick heeft onder andere praktijkervaring opgedaan bij leerrestaurant La Rana, Mezzo (klassiek Frans & Italiaans restaurant, hoog segment), Brasserie De Missionaris in Westervoort en landgoed Rhederoord (Klassiek Frans en volledig biologisch conferentiehotel).
De praktijkopleiders van Nick roemen hem om zijn sociale vaardigheden en zijn flexibiliteit. 'Hij pakt snel taken op en komt met nieuwe ideeën.' Gastvrijheid zit hem in het bloed. Bij Landgoed Rhederoord heeft hij na het succesvol afronden van zijn stage ‘Keuken’ zelfs een baan aangeboden gekregen! Voor zijn stage Manager Ondernemer Horeca is hij daar dan ook weer van harte welkom!