Dewey Saib
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Dewey Saib van Terra

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Dewey

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Dewey Saib is tot Uitblinker Terra gekozen omdat ze na het afronden van de opleiding Diermanagement niveau 4 bij Terra MBO Groningen doorgegaan is met de opleiding Trimmer Gezelschapsdieren niveau 4. Deze laatste heeft ze binnen twee jaar afgerond. Dewey is altijd aanwezig, haalt goede cijfers en werkt excellent in de praktijk.

De jury die haar verkozen heeft tot Terra Uitblinker 2015 roemt de passie en focus waarmee Dewey werkt. Deze combinatie heeft er toe geleid dat ze met excellente prestaties de opleiding (bijna) heeft afgerond en eigenaar wordt van een goed lopende Hondentrimsalon in Leeuwarden. Dewey laat hiermee zien een gewaardeerde, initiatiefrijke en ondernemende vakvrouw te zijn. Daarmee is ze een uitstekende representant voor het mbo!

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Na het afronden van haar tweede mbo opleiding neemt ze het bedrijf van haar stagebieder zelfs over. Daarvoor neemt zij grote stappen in haar leven; ze heeft samen met haar vriend een huis gekocht in Leeuwarden en is druk bezig met alles wat er komt kijken bij een overname van een hondentrimsalon. Dewey is een enorme doorzetter met veel passie en liefde voor haar vak als hondentrimmer. Door haar ondernemerschap, intelligentie en discipline draagt haar stagebieder vol vertrouwen haar bedrijf aan Dewey over.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Dewey is er trots op dat ze is verkozen tot Terra Uitblinker 2015. "Ik was wel erg verbaasd dat ik gekozen werd, omdat ik de andere kandidaten ook erg goed en echte uitblinkers vond. Maar het is heel leuk dat de keuze op mij is gevallen!"

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Dewey is druk bezig met de overname van het bedrijf van haar stagebieder. "Ik heb heel erg veel zin om daarmee te beginnen. Ik ben er klaar voor en volop bezig met alle voorbereidingen om de trimsalon te gaan openen. Dat brengt veel werk met zich mee. Ik ga me volop inzetten om het bedrijf tot een succes te maken en zal me daarnaast natuurlijk zoveel mogelijk blijven ontwikkelen binnen het vak als hondentrimmer!"

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Dewey is een enorme doorzetter met veel passie en liefde voor haar vak als hondentrimmer. Door haar kennis van zaken, ondernemerschap, intelligentie en discipline draagt haar stagebieder vol vertrouwen haar bedrijf aan Dewey over.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

"Ik vind het fantastisch dat Dewey de Terra Uitblinker is geworden. Ik ben daar natuurlijk ook trots op, het is heel mooi dat haar kwaliteiten ook door andere mensen gezien worden. Ik vind Dewey een echte uitblinker, daarom heb ik haar ook gevraagd om mijn bedrijf over te nemen. Ik geloof er ook in dat Dewey zo ver mogelijk komt in de landelijke uitblinkersverkiezing!" vertelt Annemiek Leegstra-de Boer, eigenaresse van hondentrimsalon Pico Bello, het bedrijf dat Dewey overneemt.

School: Terra
Adres:
Hereweg 101
9721 AA Groningen
Telefoon:
0505292929
E-mail:
Website:Leerbedrijf: Hondentrimsalon Pico Bello


Bekijk alle uitblinkers 2015
Reacties (4)

 • Morteza
  Succes!!
     donderdag 18 juni 2015 9:20
 • LoeS
  Respect, kanjer! Ik wens je heel veel succes met de overname van de praktijk en alles wat daarbij komt kijken. Dat je veel Lieve mooie leuke vrolijke gezelschapsdieren mag helpen en mooi maken. Succes meid!
     woensdag 17 juni 2015 3:07
 • Ina
  Heel veel succes Dewey! Natuurlijk met de overname van de trimsalon, maar ook met deze verkiezing! Zet 'm op!
     dinsdag 16 juni 2015 16:14
 • Bianca
  Succee
     maandag 15 juni 2015 20:40