Carmen Winter
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Carmen Winter van Graafschap College

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Carmen

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Carmen heeft stage gelopen bij Puur Events in Amsterdam. Tijdens haar stage was ze erg gemotiveerd en heeft ze heel zelfstandig gewerkt, bijvoorbeeld als het gaat om de uitvoering van evenementen. Het Graafschap College heeft Carmen als Uitblinker gekozen vanwege haar bijzondere presentatie aan de jury, de indrukwekkende groei en ontwikkeling die ze als persoon heeft doorgemaakt en haar positieve houding.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Carmen heeft het in haar thuissituatie niet altijd makkelijk gehad, maar dat heeft haar niet weerhouden om het beste uit haar studie en stage te halen. Ze had weinig zelfvertrouwen en ging altijd voor zekerheid. Onder andere door te gaan kickboksen is haar mentaliteit veranderd. Ze heeft meer vertrouwen in zichzelf gekregen en durft te meer ondernemen. "Je kunt alles bereiken wat je wilt, zolang je er maar voor vecht", vindt Carmen. Ze is altijd gemotiveerd en serieus met haar opleiding bezig geweest en heeft bijzonder goed gepresteerd tijdens haar stage. Bijzonder is dat zij de eerste stagiaire is, die na haar stage een baan heeft gekregen bij Puur Events.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik heb hard gewerkt om mijn opleiding succesvol af te sluiten. Ik wil altijd het beste uit mijzelf halen. Als je dan genomineerd wordt door een docent, voelt dat als een erkenning voor mijn inzet. Dat is natuurlijk erg leuk.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

"Mijn toekomst plannen? Pfff, dat vind ik een erg moeilijke vraag! Eerlijk gezegd, durf ik nooit zover vooruit te kijken. Je weet namelijk nooit wat er allemaal op je pad komt. Het kan zijn dat ik maar door en door blijf studeren, maar het kan ook zijn dat ik na mijn HBO-opleiding een leuke baan vind, waar ik me gelukkig bij voel. Misschien win ik de loterij wel? Wie zal het zeggen, haha!"

"Mijn doel in het leven is alles eruit halen wat erin zit. Dit is ook mijn plan voor de toekomst en hier doe ik erg mijn best voor. Ik ben begonnen op het Ulenhof College. Hier heb ik mijn mavo-diploma behaald. De afgelopen 3 jaar heb ik de mbo-opleiding Medewerker marketing en communicatie gevolgd op het Graafschap College. Ik kijk erg tevreden terug op deze 4 jaar mavo en 3 jaar mbo. Het behalen van mijn mavo en mbo-diploma waren 2 belangrijke doelstellingen die ik heb behaald. Mijn volgende belangrijke doelstelling wordt het behalen van mijn hbo-diploma. Ik ga in september beginnen aan de opleiding Sport en Bewegingseducatie aan de HAN in Nijmegen. Ik heb er verschrikkelijk veel zin in!"

"Verder heb ik eigenlijk geen concrete toekomstplannen. Ik zou graag in het buitenland stage willen lopen en een paar maanden op reis willen gaan. Dit zijn jammer genoeg slechts nog maar ideeën. Ik wil vooral genieten van alles wat ik de komende jaren ga doen en meemaken. Ik begin aan een nieuwe opleiding, in een nieuwe plaats en met nieuwe mensen. Dit wordt vast een top tijd met veel nieuwe ervaringen.
Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me. Ik heb twee kleine nichtjes, waar ik erg veel van hou. Ik ben van plan heel veel leuke dingen met ze te doen en een hele goede tante voor ze te zijn!
Ik zie wel wat er op me pad komt. Ik ga gewoon door met wat ik nu aan het doen ben: aan mijn toekomst werken, jong zijn, heel veel lol maken en genieten!"

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

"Carmen kan heel goed inspelen op de wensen en behoeften van collega’s en klanten, heeft leuke creatieve ideeën en is een flexibele harde werker. Ze werkt met een grote lach rustig nog en paar uurtjes extra door als dat nodig is. Ze is ook een motiverende, enthousiaste sportvrouw, die de mannen van Eneco tijdens een workshop trustgames een geweldige ludieke ski-warming-up heeft gegeven. 30 stoere mannen op Tiroler muziek droog laten skiën, dan heb je overtuigingskracht, motivatie en een enorme gunfactor. Dat heeft ze bij iedereen hier in korte tijd weten te realiseren", zegt Chantal Dentro van Puur Events.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Bij Puur Events vinden ze het erg leuk dat Carmen de Uitblinker van het Graafschap College is geworden.
"We wisten dat ze het kon en we zijn ook erg trots op haar."

School: Graafschap College
Adres:
Slingelaan 1
7001 EA DoetichemLeerbedrijf: Puur events
Carmen Winter
Carmen Winter


Bekijk alle uitblinkers 2015
Reacties (17)

 • Cor Kevenaar
  Ook ik kan mij alleen maar aan sluiten bij alle loven en ware woorden
     woensdag 30 september 2015 18:16
 • Oom Peer
  Wij hebben Carmen meegemaakt toen ze in Amsterdam stage liep. Er kwam heel veel tegelijk op haar af, zoals het stadsleven, moeilijkheden op haar werk, gedoe met werktijden, samenwerking met minder prettige collega's, gedoe met geld, gedoe met sport enz. enz. Maar overal sloeg ze zich er met vaart doorheen. Meestal met een portie humor daarbij.
  Een ding moet ze nog goed leren en dat is soms nee zeggen. Want Carmen is soms te streng voor zich zelf en te toegevend naar anderen.
     woensdag 24 juni 2015 17:04
 • Cilia Nijland
  Chapeau Carmen!
  Dit heb je helemaal zelf gedaan.
  Geweldig!
     woensdag 24 juni 2015 10:43
 • Bart Lannoo
  Carmen, mon cheri, vous etes formidable!!
     woensdag 24 juni 2015 7:56
 • Annet Brand
  Super trots op je!!!
     donderdag 18 juni 2015 22:33
 • André Kobes
  Top prestatie door een top meid!! Trots op je Carmen.
     donderdag 18 juni 2015 19:24
 • Gerard
  Topje
     donderdag 18 juni 2015 16:50
 • Klaartje Lannoo
  Lieve schat, ik ben zo trots op je. Je maakt van alles hebt allerbeste. Je hebt een groot ruim hart en een humor van hier tot het eind van de wereld en nog verder, om over je doorzettingsvermogen nog maar te zwijgen. Je bent enthousiast, ijverig, ongedwongen, spontaan, flexibel, een doorzetter en niet te vergeten: je hebt een prachtige uitstraling. Je gaat voor je vrienden door het vuur en je bent een keiharde werker, een echte terriër. Een aanwinst voor iedere werkgever en een rots in de branding voor je collega's. Nog wat meer zelfvertrouwen dan komt alles goed. Je bent mijn kanjer en ik ben apetrots op je......
     donderdag 18 juni 2015 16:14
 • Nathaly en Cas Erinkveld
  Leuk om te lezen. Toppie Carmen
     donderdag 18 juni 2015 15:27
 • Esther Krüs
  Goed gedaan Carmen!!
  Succes met je vervolgopleiding!
     donderdag 18 juni 2015 14:55
 • André en marjolein
  Je hebt het maar ff geflikt meid top!
     donderdag 18 juni 2015 13:15
 • Anna-Maria Giannattasio
  Trots op Carmen... We hebben bij Puur erg van haar genoten! Ze is stoer, slim... Een echt power uitblinker!
     woensdag 17 juni 2015 23:33
 • Frans Zeelen
  Carmen, geweldig..!! Heel veel plezier bij SBE..!
     woensdag 17 juni 2015 7:52
 • wiiliam winter
  Je bent een toppertje
     dinsdag 16 juni 2015 11:07
 • Sandra Niemeijer
  Ons vroegere buurmeisje! Wat leuk om te zien dat je zo'n mooie, gemotiveerde jonge vrouw geworden bent Carmen. You go girl!
     maandag 15 juni 2015 23:39
 • Esther Tempels
  Fantastische stage bij ons gelopen.
     maandag 15 juni 2015 17:50
 • Nele Lannoo
  Natuurlijk is Carmen Winter DE uitblinker van 2015.
  Dat wisten wij al lang, gelukkig de rest van de wereld nu ook.
  Fantastisch gedaan Meis, ik ben trots op je!!!!!
     maandag 15 juni 2015 16:58