top 10
Antonio Hamed
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Antonio Hamed van Arcus College

Promotie


Deel mijn verhaalInterview met Antonio

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Antonio is geselecteerd vanwege zijn inzet, zijn enthousiasme, motivatie, duidelijke visie, zijn ambassadeurskwaliteiten en zijn glimlach ;-).

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Antonio is hét voorbeeld voor medestudenten. Dat een goede motivatie belangrijk is, staat als een paal boven water voor hem. "Mijn motto is: werk hard om succes te behalen en je doel te bereiken. Dan kom je er wel. Ik wil mbo-studenten laten zien dat studeren belangrijk is om dit te bereiken. Je toekomst moet je niet vergooien." De jury was unaniem over Antonio: hij heeft een duidelijk verhaal, een visie, een missie en een ambassadeursmentaliteit. Kortom: dé Arcus Hero 2015 is een echte uitblinker.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

De in tranen geroerde Hero was beduusd. Hij had er een goed gevoel over en liet zijn hart spreken. Hij is trots dat hij, pas 3 jaar in Nederland, al de Arcus Hero mag zijn en mee mag gaan doen in de uitblinkersverkiezing. Na zijn nominatie liep hij meteen weg van het podium om zijn medestudenten en docenten te bedanken. "Ik ben niet alleen een Hero, wij zijn het samen!"

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Nadat Antonio zijn staatexamen heeft afgerond, wil hij gaan starten met een ICT-opleiding bij Arcus. Hij kan zich nu er al op verheugen om ook daar bruggen te gaan slaan en mbo op de kaart te zetten.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Docenten en medestudenten vinden dat Antonio zijn kwaliteiten kan overbrengen. Dat is een gave. Daarnaast is hij ook nog eens een vriendelijke, behulpzame, communicatief vaardige en aardige jongen. “Hij kan goed met iedereen omgaan en zorgt voor een fantastische sfeer in de groep. Hij is bij Arcus bekend om zijn glimlach”, besluiten de medestudenten hun betoog. De titel Arcus Hero is deze jonge, enthousiaste knul met hoge gunfactor dus op het lijf geschreven.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Antonio doorloopt een taaltraject. Daarvoor loopt hij geen stage.

School: Arcus College
Adres:
Postbus 207
6400 AE Heerlen
Leerbedrijf: Arcus
Oproep Campagne Antonio
Oproep Campagne Antonio

Antonio roept iedereen, van Nederland tot Italië en Egypte op om te stemmen!

Dé Arcus Hero 2015
Dé Arcus Hero 2015

Foto: Tiba Hobus (Arcus-student)

Reacties (53)