Kaylee Gehlen
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Kaylee Gehlen van Arcus College

Promotie


Deel mijn verhaalInterview met Kaylee

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Kaylee is het schaap met de vijf poten. Ze is een enorm doorzetter. In haar tweede leerjaar werd zij ernstig ziek (hersentumor). Ondanks dat wist ze haar leerjaar zeer goed af te ronden. Een voorbeeld voor medestudenten en mensen met tegenslagen in hun leven. Ze is een knokker, een geboren presentator vol humor en zeker een ambassadeur. Want ze gaat nog een mbo-opleiding (doktersassistente én verkort in 2 jaar) volgen bij Arcus.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Kaylee is de speciale prestatie zelf. Door haar doorzettingsvermogen, kracht, vertrouwen, energie en enthousiasme is ze een voorbeeld voor mensen in haar omgeving en ver daar buiten. Tijdens de verkiezingscampagne met haar mede Arcus Heroes ontpopte zich tot een ambassadeur, teamleider, cabaretière en meer veel meer. Ze verpletterde de vijfkoppige jury.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

In een woord SUPER! Genomineerd worden door je klasgenoten en docenten is één ding, maar om dan ook nog de Arcus Hero (dat is onze lokale verkiezing) te worden op zo’n geweldige avond is echt te gek. Iedere kandidaat had zijn eigen verhaal en reden om deze titel te krijgen. Maar ik heb uiteindelijk te jury overtuigd met mijn verhaal en persoonlijkheid. Wat een kick: super gewoon!

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Kaylee droomt van een baan in de zorg. Ze straalt die zorgzaamheid ook uit. Ze is een echt mensenmens en deze baan zal haar zitten als een maatwerkpak.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

In het tweede leerjaar is Kaylee heel erg ziek geworden en daardoor dus heel weinig op school aanwezig geweest. Maar ze knokte zich er doorheen en ging naar het volgende jaar. Ondanks tegenslagen blijft Kaylee altijd positief en werkt ze hard voor de toekomst. Bij uitstek de juiste ingrediënten voor een uitblinker. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar. Ook voor medestudenten. Het zegt natuurlijk al genoeg dat deze studenten ervoor geknokt hebben om Kaylee mee te laten doen.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Kaylee is een zeer gemotiveerde en gedreven stagiaire. Zij heeft zich altijd voor haar volle 100% ingezet. Kaylee is iemand op wie je kunt bouwen en waar je afspreken mee kunt maken. Ze heeft haar zaakjes altijd keurig in orde en alles netjes op tijd af. Een voorbeeld voor anderen dus.

School: Arcus College
Adres:
Postbus 207
6400 AE Heerlen
Leerbedrijf: VSO Catharinaschool
Kaylee de uitblinker van Arcus
Kaylee de uitblinker van Arcus

Kaylee is het schaap met de vijf poten. Ze is een enorm doorzetter.

Kaylee tijdens de verkiezing
Kaylee tijdens de verkiezing

Na een zenuwslopende finale: Kaylee Arcus Hero 2014.

Alle heroes met de juryleden
Alle heroes met de juryleden

Wat een feest. Bedankt allemaal.

Reacties (25)