Carlo Wijers
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Carlo Wijers van Summa College

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Carlo

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Carlo is een echte techneut. Als hij iets niet weet dan gaat hij door totdat hij het begrijpt. Carlo is altijd bereid te helpen en aanwezig op open dagen. Hij levert dan op enthousiaste wijze een productieve bijdrage. Hij bouwt hiervoor opstellingen, waardoor bezoekers een goed beeld krijgen waar een student in de opleiding mee bezig is. Zijn bpv-bedrijven zijn enthousiast hoe Carlo zelfstandig aan bestaande en zelfs nieuwe projecten werkt. Het is een no-nonsense student.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Carlo heeft zichzelf opgegeven voor de landelijke Vakkanjerwedstrijd voor het onderdeel Mechatronica. Hij heeft zich geplaatst voor de landelijke finale in maart en behaalde daar de derde plaats.
Ter voorbereiding hiervoor heeft hij zelfstandig geoefend, opstellingen gebouwd, nieuwe kennis opgedaan en een nieuw PLC-programma geleerd.
Carlo is ook vaak bij de Technische Universiteit in Eindhoven (TE/e) te vinden waar hij modulaire productiestations van Festo aan het bouwen is en waarbij hij nauw samenwerkt met de TU/e-studenten.

Na de Vakkanjer finale heeft Carlo op school een nieuw project opgepakt. Hij is gestart met de volledige automatisering van het lesmodel "Inpakstraat'.
Verder valt Carlo op omdat hij studenten, maar ook docenten, helpt bij bijvoorbeeld practicumlessen Besturingstechniek.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Carlo:
In een woord: geweldig!
Het geeft motiveert mij enorm om deze waardering van mijn docenten te krijgen. Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk en interessant om nieuwe ervaringen op te doen als Uitblinker.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Carlo wil graag verder studeren aan het hbo, richting Mechatronica. Nadat hij alle gewenste diploma's behaald heeft wil hij ervaring opdoen bij verschillende bedrijven als zzp'er.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

N.v.t.

School: Summa College
Adres:
Postbus 6101
5600 HC Eindhoven
Telefoon:
040 2694000Leerbedrijf:
Carlo over zijn nominatie
Carlo over zijn nominatie


Bekijk alle uitblinkers 2014
Reacties (6)

 • mari rosa narvaez
  Door je volledige inzet en bereidheid om andere te helpen is het jouw juiste houding die de toekomst is voor alle andere studenten. Je houding en inzet zal ze motiveren om door te gaan..
     zaterdag 20 september 2014 10:55
 • jacob
  Карла Віль graag Verder studeren ан гет HBO, richting Мехатроніка. Nadat HIJ алё behaald gewenste дыпломную heeft Віль HIJ ervaring opdoen Бий verschillende bedrijven лоўлю zzp'er. ан JE сагнутыя ееп гома
     maandag 15 september 2014 14:58
 • Koen
  ik stem op jou omdat ik je graag wil
     maandag 15 september 2014 14:55
 • marjan van der palen
  succes
     donderdag 19 juni 2014 15:48
 • Marc Zwamborn
  Summa College moet ook maar eens de landelijke winnaar leveren
     donderdag 19 juni 2014 15:32
 • Ad van den Heuvel
  toi toi toi Carlo
  als iemand het kan ben jij het wel
  heel veel succes
     woensdag 18 juni 2014 7:21