Hillary Koenders
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Hillary Koenders van Zadkine

Promotie


Deel mijn verhaalHillary Koenders (Zadkine Uitblinker 2013)


Interview met Hillary

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

De competenties van Hillary samengevat: ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het verzorgen van voorlichtingen, het samenstellen van materiaal en het leggen & onderhouden van contacten. Zij heeft leiding gegeven aan de PR-commissie en heeft de Open dagen 2013 van de locatie Centrum voor de opleidingen Financiële & Secretariële beroepen georganiseerd. Deze organisatie was tevens haar proeve van bekwaamheid voor de kerntaak bijeenkomsten organiseren. Zij heeft op een prima manier leiding gegeven en samengewerkt met alle medewerkers (docenten & studenten). Zij heeft zich verder ontwikkeld in het formuleren, redigeren en vormgeven van teksten, het ontvangen van bezoekers, het ondersteunen van het management tijdens vergaderingen, het leiden van vergaderingen, het opstellen van draaiboeken en checklisten, het opstellen en bewaken van een budget, archiveren, het voorbereiden van werkzaamheden, het aansturen van het werkproces, het handelen naar verantwoordelijkheden en bevoegdheden, het omgaan met problemen, het communiceren tijdens werkzaamheden, het rapporteren over de werkzaamheden, samenwerken, het beheren van relaties, klantgericht handelen, het verstrekken van informatie en het ontwikkelen van het Zadkine-blog. Ze heeft alle genoemde taken enthousiast, nauwkeurig en met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en kwaliteit uitgevoerd.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Hillary is in februari 2011 bij Zadkine gestart met haar niveau 4 opleiding tot Managementassistente. Tijdens haar opleiding heeft zij zich enorm ontwikkeld, vooral vanaf het moment dat ze haar stage als voorzitter van de studenten-PR-commissie is gaan vervullen. De opleiding Managementassistente heeft sinds de invoering van het competentiegericht onderwijs een PR-commissie. Deze commissie is in het leven geroepen om te ondersteunen bij het geven van voorlichtingen (onder andere op vo-scholen) en het organiseren van Infodagen, Open dagen, ouderavonden, meeloopdagen en alle andere activiteiten die bij de PR van deze afdeling horen. Deze activiteiten zijn door de inzet van Hillary en haar team dit schooljaar sterk in aantal gestegen. Zo is zij gestart met het schrijven van stukjes voor het Zadkine-blog (http://volg.zadkine.nl), motiveert zij iedereen om vooral van alle evenementen foto’s te maken en stukjes te schrijven en staat ze in iedere decanennieuwsbrief. Ze legt contacten met alle locaties en heel veel scholen; ze is een echt visitekaartje voor de opleiding en zeker ook voor heel Zadkine.
Hillary is inmiddels aan de laatste maand van haar stage bezig, maar heeft er al voor gezorgd dat haar opvolgster goed ingewerkt wordt. Hillary is een kanjer in de praktijk. Ze helpt ook met het begeleiden van het promotieteam van de opleiding Officemanagement. Dit is de Associate Degree-opleiding die in samenwerking met Albeda is ontstaan. Daarnaast verzorgt ze samen met haar begeleidster het introductieproject in de nieuwe februariklas van de opleiding tot Managementassistente. Een klas die zij als geen ander aanvoelt, omdat zij twee jaar geleden ook in februari is gestart. In juni vindt haar laatste Proeve van Bekwaamheid plaats. Als zij deze heeft behaald, dan is ze in twee en een half jaar geslaagd voor haar opleiding.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ze is erg blij dat haar collega’s van Zadkine haar als een uitblinker zien, omdat ze dit nooit verwacht had. Zij heeft zich, mede door haar praktijkopleider die haar heeft klaargestoomd voor het bedrijfsleven, tot een echte managementassistent ontwikkeld!! Haar nominatie ziet ze dan ook als dank en waardering namens Zadkine voor al het werk dat zij verricht heeft. Ze is het visitekaartje van de opleiding en van Zadkine.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Hillary heeft door haar laatste stage een passie voor PR en evenementorganisatie ontwikkeld en wil daarom ook verder met de HBO opleiding Media & Entertainment Management. Na deze opleiding hoopt zij een evenementenbureau op te starten waar zij uiteindelijk aan de slag zal gaan als eventmanager!

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Hillary is een voorbeeld voor alle studenten. Zij was in het eerste en tweede leerjaar een gemiddelde student. Begin van dit schooljaar heeft zij achter onze afdelingsbalie praktijkervaring opgedaan en was zeer enthousiast en nauwkeurig aan het werk. De student die dit schooljaar haar stage als mijn assistent zou vervullen, functioneerde niet goed. Ik heb Hillary gevraagd of zij haar zou willen vervangen. Deze kans heeft zij met beide handen aangegrepen en vanaf dat moment heeft zij alle werkzaamheden met een enorme inzet en zichtbaar plezier aangepakt. Zij was mijn linker- en rechterhand. Zij denkt mee en neemt altijd initiatief en zorgt daarnaast op een uitstekende manier voor een goed verloop van al onze activiteiten. Zij heeft voorlichtingen gegeven, Infodagen en Open dagen, introductiebijeenkomsten, welkomstbijeenkomsten voor nieuwe studenten en ouderavonden georganiseerd. Zij heeft leiding gegeven aan onze studenten van de PR-commissie. Veel studenten werken alleen het benodigde aantal stage-uren, Hillary kent geen negen tot vijf-mentaliteit. Zij is nu al een aantal weken klaar met haar stage, maar zorgt er nog steeds voor dat zij bij belangrijke activiteiten assisteert. Een toekomstige werknemer kan op haar bouwen. Zij heeft PR in haar vingers, o.a. het Zadkine-blog zou zonder haar niet zo enorm zijn gegroeid.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

De afdeling Secretariële en Financiële beroepen van de Zadkine-locatie Benthemstraat 15 is trots op Hillary en de manier waarop zij de afdeling vertegenwoordigt. Zij heeft op een professionele manier leiding gegeven aan de studenten PR-commissie. Zij is ons visitekaartje.

School: Zadkine
Adres:
Benthemplein 15
3032 CC Rotterdam
Telefoon:
088-945 31 00
Website:Leerbedrijf: Zadkine
Adres:
Benthemstraat 15
3032 AA Rotterdam
Hillary Koenders (Zadkine Uitblinker 2013)
Hillary Koenders (Zadkine Uitblinker 2013)


Reacties (27)

 • Anoniem
  Hillary, je bent een onvergetelijke, positieve en passievolle jongedame. En ambitieus niet te vergeten. Kijk maar naar wat je het afgelopen haar hebt bereikt. Je mag er trots zijn op jezelf, want ik ben dat zeker. Jouw werkstijl is een aanwinst voor het bedrijfsleven. Ga zo door, er wacht een felgekleurde toekomst op jou!
     dinsdag 8 oktober 2013 16:58
 • Jenny Koenders
  Yes! Geweldig. Wat n motivatie en inspiratie! Ga zo door. De wereld heeft je hard nodig. Brasa en bosie. Je tante
     dinsdag 24 september 2013 16:03
 • Jan Smallegange
  Ik vind je een kanjer!
     maandag 16 september 2013 13:03
 • Docent Regio West.
  ik op je gestemd. Je bent een kanjer.
     woensdag 11 september 2013 10:31
 • Inge
  Natuurlijk stem ik op je!
  Goed hoor! en ga zo verder.
     woensdag 11 september 2013 10:14
 • Patricia
  Dag Hillary,

  Goed gedaan! Wees trots op jezelf, ik ben trots op jou!
     zaterdag 20 juli 2013 13:09
 • Lita
  Ga zo door
     vrijdag 28 juni 2013 9:15
 • Ada van Beveren
  Hilary,

  Ik ben supertrots op jou
     donderdag 27 juni 2013 15:34
 • carla mai
  Goed gedaan meid succes !!!!!
     zaterdag 22 juni 2013 1:32
 • Amalia Fabies
  Gestemd! You gonna make it
     vrijdag 21 juni 2013 21:44
 • Guerlain
  Supertrots op mijn nichtje!
  Jij hebt alles in je om je eigen dromen te realiseren!
     vrijdag 21 juni 2013 20:07
 • Ray
  Goed gedaan!
     vrijdag 21 juni 2013 8:52
 • muriel
  ik ben trots op je
     vrijdag 21 juni 2013 3:51
 • Lita Soares
  mijn stem heb je ook
     donderdag 20 juni 2013 16:56
 • Mardjan Habibi
  Mijn stem heb je ook binnen! Veel succes!!
     woensdag 19 juni 2013 11:16
 • Martha Baloe
  heb gestemd, ga zo door je bent een succes volle dame, ik ben heel trots op je.
     dinsdag 18 juni 2013 19:42
 • Miranda Vollaard
  Ik heb op je gestemd, omdat je representatief, professioneel en ambitieus bent. SUCCES!!!
     dinsdag 18 juni 2013 16:19
 • Dana Abuleil
  Beste Hillary,

  Je verdient het om uitblinker te zijn. Ook ik heb gestemd!!!
     dinsdag 18 juni 2013 8:33
 • Anoniem
  Gestemd!
     maandag 17 juni 2013 23:13
 • Willeke van Houtum
  Mijn stem heb je! Super gedaan.....
     maandag 17 juni 2013 19:57
 • Gitana
  Natuurlijk ook mijn stem! Goed gedaan.

  xx
     maandag 17 juni 2013 18:40
 • Van den Heuvel
  Prima studente...toonbeeld van vlijt en het neusje van de zalm betreft communicatie naar buiten. Had ik een hoedje op dan zou ik deze voor haar afnemen.
     maandag 17 juni 2013 15:49
 • Relinde Melchiot
  Hier ook mijn stem ..ben trots op je
     maandag 17 juni 2013 15:14
 • Laura
  Ik heb gestemd hoor! je verdient het xxx
     maandag 17 juni 2013 13:54
 • Anne-Fleur Snoek
  Ook ik heb op je gestemd!! Ben trots op je!
     maandag 17 juni 2013 13:54
 • Debby Aue Reedijk
  Je bent een voorbeeld voor iedereen! Stem allemaal op Hillary!
     maandag 17 juni 2013 13:53
 • René Naterop
  Natuurlijk heb ik ook gestemd. Je bent een uitzonderlijk talent!
     maandag 17 juni 2013 12:13