Francis Melchers
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Francis Melchers van Regio College

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Francis

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Francis toont een enorme inzet en groot doorzettingsvermogen. Zij is een sociaal en vriendelijke leerling en is doelgericht bezig aan deze opleiding.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Visie
Een eigen bungalowpark met wellness faciliteiten, dat is wat Mbo-Uitblinker Francis Melchers wil. Hiervoor is visie volgens Francis belangrijk. “Als alle neuzen dezelfde kant op wijzen kun je meer bereiken. In mijn ogen is dat belangrijk voor een uitblinker om te weten.”

Doorzetter
Al bij de start van haar opleiding viel haar doorzettingsvermogen direct op bij docenten. Ondanks het overlijden van haar moeder in het begin van haar opleiding, is Francis zich voor de volle honderd procent blijven inzetten. Hiermee heeft Francis diepe indruk achter gelaten. “Ze was nooit afwezig en bleef goede cijfers halen, heel bijzonder in zo’n zware situatie”, aldus docent Tom de Lange.

Vrijwilligerswerk
Ieder jaar gaat Francis naar Lourdes om de pelgrims te begeleiden. Dit doet zij vrijwillig. "Ik ben hier mee begonnen toen mijn moeder de rolstoelen niet meer kon duwen. Ik vond het toen zo bijzonder om deze mensen te helpen, dat ik nu jaarlijks terug reis."

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

"Ik had het echt niet verwacht, alle kandidaten waren zo goed! Toch ben ik erg blij en vereerd dat ik gekozen ben tot uitblinker van het Regio College. Dit is ook weer echt een motivatie voor mij om mijn plannen door te zetten!"

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Het openingslied ‘Eye Of The Tiger’ is typerend voor Francis, ze noemt zichzelf niet voor niets een echte commerciële tijger. “De commerciële tijger in mij is altijd aanwezig. Mijn doel is om eerst al mijn diploma’s op zak te hebben. Daarna ga ik mijn droom pas écht verwezenlijken. Als mijn papiertjes binnen zijn, ben ik van plan om met sponsoren mijn eigen wellness bungalowpark te openen”.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Francis heeft na extreme tegenslagen een groot doorzettingsvermogen getoond. Tijdens deze tijd is zij nooit langdurig afwezig geweest en heeft laten zien dat ze graag haar diploma wilt behalen.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

“Francis jij bent stagiaire bij de park receptie van Center Parcs Zandvoort en hebt de stempel “voorbeeld stagiaire” gekregen.

Jij bent gastgericht, leergierig, serieus, vriendelijk, flexibel, Center Parcs waardig en jij bent heel erg blij dat je alles wat je hebt geleerd tijdens jouw studie kunt uitoefenen tijdens deze stage. Omdat jij dit uitstraalt en ook nog eens aan top staat bij onze Sales zwembadactie, zien wij jou als een Commerciële Tiger en een aanwinst voor ons team bij Center Parcs Zandvoort!”
Francis veel succes!

School: Regio College
Adres:
Cypressehout 99
1507 EK ZaandamLeerbedrijf:
Uitblinker Francis Melchers
Uitblinker Francis Melchers
Uitblinker Francis met scouts
Uitblinker Francis met scouts


Bekijk alle uitblinkers 2013
Reacties (19)

 • Lucy Draaijers
  Francis moet zeker "DE" uitblinker zijn.Zij ts heel aardig, behulpzaam en erg vriendelijk!
     zondag 2 februari 2014 13:24
 • Nicolle Neuteboom
  Wat een mazzelaar ben ik zeg! Ik heb namelijk de eer om met deze kanjer te mogen samenwerken. En een kanjer en uitblinker ben je, Francis. Mijn stem heb je al. En nu ga ik verschrikkelijk hard 'duimen' dat jij de topper wordt. Succes! Liefs van Nicolle
     woensdag 9 oktober 2013 21:28
 • Babs van Kuijk
  Je bent een super leerling en een echte doorzetter!!!!
     woensdag 9 oktober 2013 15:00
 • margreet
  Hoi Francis,

  Wij kennen elkaar niet, maar ik vind het een hele slimme actie om de flyers in te gooien !! ik heb je verhaal gelezen en heb respect voor je doorzettingsvermogen, wat zou je moeder ontzettend trots op je zijn geweest !!!
  Succes,

  Margreet
     dinsdag 1 oktober 2013 9:41
 • Bart
  Hoi Francis,

  Afgelopen zondag liep je bij ons voorbij nadat je de flyer had ingegooid ter promotie voor deze landelijke uitblinkfinale.
  Doordat je zo enthousiast zwaaide en door jouw mooie glimlach, had je mijn stem sowieso al te pakken.

  En nu ik de "uitblinker informatie" zojuist heb gelezen, verdien je dit al helemaal en ik hoop dat je gaat winnen!
  Aan mijn stem zal het in ieder geval niet liggen.
  En als je telefoon nummer erbij had gestaan, dan had ik je zeker weten een keer willen uitnodigen om eens gezellig wat te drinken haha ;-)

  Succes nog met het verdere verloop van deze finale.

  Groetjes
  Bart
     maandag 30 september 2013 22:38
 • Jeanette Kan
  Succes ermee!
     maandag 30 september 2013 11:37
 • Manon Broers
  Succs Fran! Topper ben je
     vrijdag 27 september 2013 23:08
 • Chelly Meijer- van Dijk
  Geweldig zoals zij zich inzet,veel succes!
     zaterdag 14 september 2013 12:19
 • Carla Ruhof
  Uitblinker! Kanjer! Topper! Manager! Lieverd!!!
  In de top 10???
  Jij BENT nummer 1
     dinsdag 10 september 2013 22:48
 • Elisa Bosch
  You go girl!
     dinsdag 10 september 2013 20:06
 • Peter Bottelier Zaans Ondernemers Netwerk
  Vanuit de Juri voor de uitblinker heb ik al op Francis gestemd, ondanks de close finish met de concurrentie in de finale is Francis de echte uitblinker, ik zie zelfs een nieuwe Zaanse ondernemer in haar want die ambitie heeft ze.
  Heel veel succes met de landelijke verkiezing en ik zeg, Stem op Francis en help haar naar de landelijke finale.
     dinsdag 2 juli 2013 19:30
 • Marianna Wassenaar
  Ik raakte door de presentatie van Francis zeer onder de indruk van haar. Hier stond een zelfverzekerde jonge vrouw met humor en klasse. Ze liet zien dat ze commercieel en creatief inzicht heeft en daarnaast ook zeer maatschappelijk betrokken is en oog heeft voor haar omgeving. De maatschappij heeft behoefte aan jong volwassenen met deze levenslust en mentaliteit. Ze is een voorbeeld en steun voor andere MBO'ers en daarom met recht een uitblinker!
     woensdag 19 juni 2013 21:33
 • Marianne
  Het is een meid met doorzettingsvermogen, menigeen kan haar als voorbeeld nemen.
     woensdag 19 juni 2013 20:25
 • Wendy Norder, BPV coordinator
  Francis heeft een prima beroepshouding, is punctueel, klantvriendelijk en zeer servicegericht. Daarbij ook communicatief vaardig en collegiaal. De persoonlijk moeilijke omstandigheden hebben haar er niet van weerhouden om goede schoolprestaties neer te zetten.
  .
     dinsdag 18 juni 2013 17:40
 • tom de Lange, docent
  Francis heeft een fantastische presentatie gehouden en werd terecht uitblinker van het jaar. Ze gaat nu voor de landelijke hoofdprijs
  Succes
     dinsdag 18 juni 2013 14:45
 • Mirjam Hunsche
  Kanjer!
     dinsdag 18 juni 2013 8:10
 • Ans Schrijers
  Ik heb Francis in Lourdes leren kennen als een hele lieve meid die voor iedereen klaar staat en niets haar teveel is. Voor iedereen is zij heel vriendelijk en erg behulpzaam.
     maandag 17 juni 2013 23:02
 • Philip Weijers
  Francis is een lieve meid, die ondanks alles, zich blijft inzetten voor haar studie en werk. In Lourdes heeft Francis zich fantastisch ingezet en haar moeder waardig vervangen. Kortom een uitblinker van het eerste soort.
     maandag 17 juni 2013 22:28
 • joke hoekman
  Francis is een kanjer.
     maandag 17 juni 2013 22:15