Emiel de Klein
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Emiel de Klein van ROC A12

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Emiel

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Emiel de Klein (27) is student ICT-beheer bij ROC A12 in Ede en woonachtig in Wageningen. Zijn voorliefde voor Techniek begon al op jonge leeftijd. Al vanaf zijn 8e speelde hij uren met elektrisch lego. Dat hij ‘iets’ ging doen met Techniek was dan ook geen verrassing.
Hij werkte 7 jaar in de industriële elektronica, maar wilde echte zijn passie najagen: Informatie Techniek. Hij besloot zijn baan op te zeggen en weer een opleiding te volgen. Bij ROC A12 volgt hij nu een versneld traject van de opleiding ICT-beheerder. Zijn enthousiasme, vakmanschap en inzet bleef niet onopgemerkt en werd genomineerd én verkozen tot ROC A12 Uitblinker 2013.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Emiel heeft passie voor het vak en wil zijn brede kennis graag delen met anderen. Zo helpt hij bijvoorbeeld regelmatig klasgenoten op weg als ze ergens niet uit komen, ook als hem dit veel tijd kost. Het geeft hem voldoening te zien dat anderen er beter van worden. 'Studenten moeten spelenderwijs kennismaken met techniek en op die manier 'gegrepen' worden door het vak', dat is de visie die hij graag overbrengt. Emiel is volgens zijn docenten een leergierige, ambitieuze doorzetter met goede communicatieve vaardigheden en een duidelijke visie. Naast zijn benodigde kennis is hij creatief, wat hij kan inzetten om complete en effectieve oplossingen te bieden. Een mooie combinatie voor een echte uitblinker! Emiel zal zijn volledige opleiding versneld in twee jaar afronden. Zijn motto? Waar een wil is is een weg!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Emiel vindt zijn nominatie geweldig! Hij is erg vereerd en ervan overtuigd dat hij met het ambassadeursschap echt iets kan betekenen voor het mbo!

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Emiel wil na zijn mbo-opleiding graag doorstromen naar de deeltijd hbo-opleiding Technische Informatica, zijn echte passie! Hij wil graag allrounder (goldmember) worden en aanspreekpunt op élk ICT-gebied.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Emiel heeft veel capaciteiten. Hij is correct, sociaal en een echte aanpakker. Zo weet hij bijvoorbeeld heel goed dingen over te brengen naar onder andere mede-studenten. Een student die je er dus écht goed bij kunt hebben in de klas! Emiel is communicatief vaardig, fexibel en geordend, hij heeft analytisch denkvermogen, is leergierig en zeer ambitieus. Kortom allemaal eigenschappen van een echte Uitblinker!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Emiel is een echte aanpakker. Dat bleek ook tijdens zijn stages. Hij ging zelfs zó voortvarend van slag dat hij, in zijn enthousiasme en de drang om alles aan te pakken, bijna moest worden afgeremd. Tijdens zijn stage blonk Emiel uit tijdens een grote klus die hij voor zijn leerbedrijf heeft gedaan op het gebied van virtualisering. (voor de ict-ers onder ons: het was een opdracht met betrekking tot VMware, VMOtion en SNMP traps.

School: ROC A12
Adres:
Postbus 82
6710 BB Ede
Telefoon:
0318-455500
E-mail:
Website:Leerbedrijf: DotxS
Emiel de Klein
Emiel de Klein


Bekijk alle uitblinkers 2013
Reacties (6)

 • Rianne van Stuyvenberg
  Je medetegenstander Uitblinker ROCA12!
  Emiel ik wens je heel veel succes!
  En alle goeds toe,
  Lieve groetjes van mij!
     donderdag 27 juni 2013 18:53
 • Frederick
  Ik stem zeker op jou!!!! Jij kan ervoor zorgen dat het MBO nog beter word!!
     vrijdag 21 juni 2013 9:24
 • Niels
  Succes Kerel!!! ;-)
     woensdag 19 juni 2013 15:50
 • Roy
  Ik heb tijdens mijn studie veel samengewerkt aan opdrachten met Emiel. Doordat we onze opleiding versnelt deden moesten wij de benodigde informatie over verschillende onderwerpen zelf zoeken. Emiel is hierbij een echte doorzetter geweest, hierbij was ook te zien dat ICT zijn echte passie is. Hij weet de mensen om zich heen ook te motiveren door zijn passie te delen, hulp aan te bieden en tips te geven wanneer dit nodig is. Emiel heeft ook een erg goede visie over toekomstige verbeterpunten in het MBO. Hij wil hierbij de studenten op verschillende manieren enthousiast maken voor een opleiding door onder andere meer theorie in de praktijk te brengen. Met deze visie zal hij een goede ambassadeur van het MBO zijn, stem daarom op Emiel!
     woensdag 19 juni 2013 10:09
 • Stefan
  Supergaafff!!! Ik stem op jou!!!!
     woensdag 19 juni 2013 9:27
 • Renate
  Emiel host al jaren mijn website met zeer veel passie. Als er iets is benadert hij het probleem heel persoonlijk maar ook professioneel. Echt een doorzetter waar je op kan bouwen!
  En met zijn drive/passie is hij voor mij een inspiratie. Stem op Emiel!
     dinsdag 18 juni 2013 12:53