top 11
Amber Feijen
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Amber Feijen van SintLucas

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Amber

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Amber heeft binnen SintLucas durven ontdekken waar haar passie en kracht ligt en stippelt haar eigen loopbaan uit. Ze gaat hierbij niet via de gebaande paden. Na een topstage binnen de opleiding Vormgever Productpresentatie (stagiaire bij een freelance stylist voor o.a. de AvantGarde, Dutch Fashion Awards, Nike & Tommy Hilfiger) heeft ze in het derde jaar de keuze gemaakt om alsnog over te stappen naar een andere opleiding (Projectleider Interieur&Exterieur).

Ze heeft er toen ook zelf voor gekozen om een jaar te doubleren om een excellente vakvrouw te worden op dit vakgebied. Hiermee heeft ze uitgebreide kennis van twee opleidingen. Daarnaast is ze buiten haar studie actief bezig met fotografie o.a. voor een goed doel (Fietsen van Alpe d’Huzes voor KWF) en tot slot houdt ze zich bezig met grafisch vormgeven als dit op haar pad komt. Het is haar gelukt om een stage te krijgen bij een bedrijf dat normaal alleen design Academy Eindhoven of TU-Delft studenten aanneemt en heeft iedereen daar verbaasd met haar inzet, kennis en kunde.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Amber gaat uit van haar passie en talent en stippelt haar eigen loopbaan uit. Ze gaat hierbij niet via de gebaande paden, maar is bereid om hobbels te nemen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Om haar hart te volgens is ze in leerjaar 3 nog overgestapt naar een andere opleidingen en heeft hierbij de keuze gemaakt om te doubleren om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen. Het is haar gelukt om een stage te krijgen bij een Industrieel Design studio in België waar normaal alleen studenten van de Design Academy Eindhoven of TU-Delft stage lopen. Ze is hiermee een voorbeeld voor andere studenten en jongeren om te ontdekken waar je talent en passie ligt en er voor te gaan.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Trots & blij! Ik vind het een eer dat ik SintLucas mag vertegenwoordigen bij de MBO Uitblinkersverkiezing van 2013. Ik zie het als een stukje waardering vanuit de school voor mijn harde werken. Ik ben SintLucas ontzettend dankbaar dat ze mij de kans hebben gegeven om over te stappen in mijn derde jaar Styling naar de richting Projectleider Interieur&Exterieur, waar mijn passie echt ligt, waar ik me thuis voel en waar mijn toekomst ligt.

Je moet je gevoel en hart volgen, altijd in jezelf geloven en jezelf blijven, daarmee creëer je een eigen persoonlijkheid en daarmee kom je het verst. Vaak raak ik geïnspireerd door een sfeer of gevoel dat iets met zich meebrengt, dit kan een gebeurtenis zijn maar ook een gedachte of een achtergrond van een persoon. Ik hoop dat ik door mijn creativiteit, doorzettingsvermogen en persoonlijkheid een goede ambassadeur ben en kan laten zien dat niets onmogelijk is als je altijd in jezelf blijft geloven om zo je dromen waar te maken.

Mijn motto: Life is about the people you meet, and the things you create with them.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Door mijn ontzettend leuke en leerzame stages ben ik er precies achtergekomen wat ik wil. Ik heb dingen om me heen leren waarderen, ik heb ontdekt hoe ik op dit moment in elkaar zit en hoe ik op dit moment in het leven sta, wat ik van mezelf verwacht en hoe ik mijn toekomst zie.

Na het behalen van mijn diploma wil ik het liefst eerst in de vakantie vrijwilligerswerk gaan doen in het buitenland (het liefst in Thailand bij een MuayThai school). Daarna wil ik een studie aan de Lessius Hogeschool in Mechelen gaan volgen om vervolgens door te kunnen stromen naar de Universiteit.

Mijn droom is om ooit mijn eigen bedrijf te starten, maar in deze tijd is het waarschijnlijk verstandiger om dit in combinatie met een deeltijdbaan te doen om toch een vast eigen inkomen te hebben. Waar een wil is, is een weg!

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

SintLucas Projectleider Interieur & Exterieur – Pascale Coebergh
Amber is een uitblinker omdat zij heel goed weet wat ze wil en daar 100% voor gaat, zonder daarbij tegenslagen en extra werk te schuwen. Haar optimistische karakter maakt haar tot een prettige persoonlijkheid om mee te werken. Naast deze persoonlijke kwaliteiten presteert Amber bovengemiddeld op haar vakgebied met name wat betreft styling.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Hegge ID, België – Frans Hegge
Allereerst is Amber voor zichzelf de moedige uitdaging aangegaan om bij een industrial design studio haar stageperiode te doen. Op zich is dit al uniek te noemen, daar normaal gesproken stagiaires van de DAE of TU Delft in aanmerking komen voor deze stageplaatsen. Amber heeft een duidelijk doel voor ogen om via haar stage bij Hegge ID industrial design studio, voor zichzelf te kunnen beslissen of ze de vervolgstudie Interior Design of toch Industrial Design zal kiezen. Daarnaast is de studio ook nog gevestigd in het buitenland “België”, waarbij zij de mix van de Nederlandse en Belgische cultuur en medewerkers heeft kunnen proeven.

Voor ons was Amber een frisse, ambitieuze en leergierige stagiaire, daar haar “mannetjes” stond in de studio, met daarbij een gezonde dosis gevoel voor humor. Een stagiaire met een ‘nietopgevenmentaliteit’, die altijd streeft naar beter, niet te snel tevreden is en die bovenal doorzet.
Gaandeweg haar stageperiode heeft ze aangetoond dat ze naar gebruik van de ontwerp “tools” (zowel digitaal en conventioneel), met haar creatieve oplossingen ver bovengemiddeld scoort, ze kwam goed uit de verf.

Niet voor niets is Amber de uitgesproken kandidaat om verkozen te worden als uitblinker 2013 van SintLucas. Haar ambitieuze, professionele attitude op de werkvloer geeft hierbij voor ons de doorslag.
Afhankelijk van haar vervolgstudie is Amber bij deze uitgenodigd om een vervolgstage te doen bij hegge ID. ”Chapeau” voor Amber, we gaan zeker nog van horen in de “designwereld”.DutchConcept, Nederland – Rob Seuntiëns
Amber Feijen is een uitstekende medewerker. Dit oordeel is gebaseerd op haar professionele houding, volharding in het zoeken naar oplossingen en de prettige en rustige manier van communiceren. Haar ideeën zijn origineel en ze bezit de nodige eigenwijsheid waarmee ze deze verdedigd. Ze heeft een goed relativerend vermogen en straalt veel zelfvertrouwen uit. Kortom een groot talent met een persoonlijkheid met zeer veel potentie. De nominatie is dus zeer terecht.

School: SintLucas
Adres:
Postbus 872
5600 AW Eindhoven
Telefoon:
040-2591391
Website:Leerbedrijf: Hegge ID
Adres:
België
Amber - aan het werk
Amber - aan het werk
Amber Feijen
Amber Feijen


Reacties (41)

 • Frans Mooren
  Hoi Amber,
  Al een geweldige prestatie om bij de eerste elf te eindigen. Nu zijn er nog maar 10 om te verslaan. Zet ' m op morgen in de finale.
  Frans en Helma Mooren
     woensdag 9 oktober 2013 11:05
 • Dymphna beheerder Digitale Werkplaats
  Amber, Heel veel succes op 10 oktober.
     dinsdag 8 oktober 2013 17:52
 • Franca Feijen
  Lieve Amber wat ben ik trots op mijn dochter, je staat in de top 11, heel veel succes 10 oktober 🌹
     vrijdag 4 oktober 2013 1:25
 • Danielle d G
  Yess, topper! In de top 11. Niet dat ik hier van sta te kijken, dit heb jij verdient! Hard work pays off, ik ben trots op je! Liefs
     donderdag 3 oktober 2013 0:22
 • Danielle
  Proficiat. Wat een eer! Succes verder.
     woensdag 4 september 2013 16:41
 • hans
  Goedzo Amber.
     woensdag 4 september 2013 14:42
 • Beppie
  Wauw.....amber Super knap hoor!
  En toi toi toi, we gaan vast nog van je horen!
     zondag 1 september 2013 19:58
 • Lucas en Rene
  Amber je gaat er voor en je gaat het gewoon helemaal maken toy toy toy
     zondag 1 september 2013 9:58
 • Marjo Cox
  Wat goed Amber! Ik ben er trots op dat het allereerste begin van je carrière op De Boogurt ligt! Proficiat!
     zaterdag 31 augustus 2013 22:18
 • René Kennis
  Zet hem op!
  Xx
     maandag 19 augustus 2013 19:31
 • Esmeralde
  Amber je bent op alle vlakken uitgegroeid tot een mooi mens. Er kan er maar één winnen en dat ben jij !!!! Óók als het niet mocht lukken :) ! Liefs
     zondag 11 augustus 2013 15:23
 • Paula Jakobi
  Ga ervoor! Geweldig dat je bij je gevoel blijft, want dat is de enige manier. TOF!
     zondag 28 juli 2013 14:38
 • Astrid
  Lieve Amber, op dit moment geniet je met jordy van een wel-
  verdiende vakantie in Thailand.
  Ik vind je een voorbeeld en kijk op tegen de inzet, durf, en doorzettingsvermogen waarop je de met jou typische kalmte de weg volgt naar een gelukkig leven.
  Ik heb bewondering voor je, én als tante voel ik een zekere
  trots dit van de zijlijn te mogen aanschouwen.
  SUCCES XX.
     maandag 15 juli 2013 23:12
 • Ravenna
  Succes Amber X
     donderdag 11 juli 2013 23:29
 • Marie-José Castelijns
  Een heel mooi filmpje, ik wens je veel succes en hoop dat je in ieder geval bij de eerste 10 eindigt!
     donderdag 11 juli 2013 13:04
 • Leon Feijen
  Amber veel succes ik ben trots op je.

  Pap
     zondag 30 juni 2013 21:05
 • Leon Feijen
  Amber veel succes ik ben trots op je.

  Pap
     zondag 30 juni 2013 21:04
 • Mia Swinkels
  Amber ik wens je veel succes,mooi filmpje dat heb je goed gedaan.ik hoop dat je het gaat halen!
  Veel toi toi toi!!
     zaterdag 29 juni 2013 13:42
 • Hermien Meurkens
  Super mooi filmpje!! Jij komt er wel!! Succes Amber!!
     vrijdag 28 juni 2013 23:24
 • Britt Slenders
  Wauw ik ben trots op mijn lieve vriendinnetje, je werkt er ontzettend hard voor en je hebt het dubbel en dwars verdient! Jij bent een echte uitblinker, jij komt er wel <3
     vrijdag 21 juni 2013 13:08
 • Jan Vos
  Goed gedaan, jochie. Ga zo door!!!!!!!!!!!!!!!
     vrijdag 21 juni 2013 11:39
 • Jordy
  Trots op jou maat, je komt er zoiezo wel en dat weet je zelf ook! Jij verdiend het om deze prijs te winnen :). Complimenten ook voor de maker van het filmpje.

  (L)
     donderdag 20 juni 2013 12:44
 • Tommy Janneke en Julia
  Wat mooi!!
  Echt super wat je allemaal doet :D
     woensdag 19 juni 2013 11:01
 • Sandra
  Zeker een voorbeeld! Toi Toi Toi
     dinsdag 18 juni 2013 23:34
 • Ad en José Kees
  Wat een prachtig filmpje, wat een mooie doelstelling!!
  We wensen je heel veel succes hiermee. Je kunt het!!
  Ga er voor!!!!
     dinsdag 18 juni 2013 20:09
 • Renso Vonk (Nu SintLucas Eindhoven volgend jaar Boxtel)
  Mooi gedaan en vooral een sterk verhaal. Blijf jezelf!
     dinsdag 18 juni 2013 18:58
 • Ruud Rabelink
  Dag Amber

  Mooi Filmpje, Ik ben er trots op dat je Sintlucas wil vertegenwoordigen. Succes
     dinsdag 18 juni 2013 14:58
 • mija
  Knap gedaan Amber, op naar de overwinning!
     maandag 17 juni 2013 23:37
 • Franca Feijen
  Lieve dochter, wat ben ik trots op jou de manier waarop je in het leven staat spontaan, ambitieus en altijd dicht bij jezelf. En met mijn woorden "Hard work pays off "
     maandag 17 juni 2013 22:44
 • Evelyne Egberts
  Amber, geweldig!!! Je grote inzet en harde werken wordt nu al beloond, een hele eer om als uitblinker verkozen te worden!!! Je verdient het. Heel veel succes voor de toekomst! Je kunt trots zijn op jezelf!!!!
     maandag 17 juni 2013 22:40
 • MHWWolter en GF Wolter-Kees.
  Lief kleinkind,
  Opa en Oma zijn zo trots op je,
  Niets is jouw te veel,een echte doorzetter ben jij.
  Je zult het nog ver brengen ,jij kunt het Amber,
  We hebben het volste vertrouwen in jouw.
     maandag 17 juni 2013 22:30
 • Yolanda Wolter
  Nou Amber, je hebt een prachtige presentatie neergezet.
  Ik als Tante ben heel trots op je.
  Vind je heel gemotiveerd en je weet zeker wel wat je wilt met je toekomst.Heel veel succes toegewenst.
  Ik vind dat je deze prijs dik en dubbel verdient hebt.
  In ieder geval Toi Toi Toi xxx
     maandag 17 juni 2013 20:41
 • Els van Kessel
  ik heb gestemd.Veel sucses:)
     maandag 17 juni 2013 20:36
 • Liesbeth van Moorsel
  Geweldig goed filmpje Amber, duidelijk, en de tekst met beeld goed op elkaar afgestemd. Top!!!
     maandag 17 juni 2013 20:30
 • Christel
  Leuk filmpje Amber! Succes!!!
     maandag 17 juni 2013 20:10
 • Sander
  Gewoon recht op je doel droom af!! Zet hem op...
     maandag 17 juni 2013 19:21
 • Martijn Feijen
  Amber go for it, ik ben trots op je, je broer
     maandag 17 juni 2013 18:42
 • Loes v Moorsel
  Als iemand het verdient ben jij het Amber!! Ben trots op je!
  Lots of love<3, Loes
     maandag 17 juni 2013 13:45
 • Francien
  Hoi Amber, het filmpje laat precies zien hoe jij bent. Spontaan, open, eerlijk en met een dosis gezonde vechtlust. Amber ga ervoor, ik weet dat je de doelen die je voor ogen hebt ook zult halen. Ik ben in ieder geval trots op je.
     maandag 17 juni 2013 13:10
 • Esther Doré
  superfilmpje Amber !!
  Je bent een talentvolle meid die deze prijs echt verdient!!
     maandag 17 juni 2013 12:09
 • Karin
  Heel mooi filmpje Amber. Je laat goed zien wie je bent en dat je gemotiveerd bent. Je hebt er hard voor gewerkt:).
  Iets om trots op te zijn!
     maandag 17 juni 2013 12:06